הטרנד הזה.. לק אדום ברגליים
פורסם 02/10/2008 - 04:04
אכפת לכם או לכן להסביר לי מה יפה בזה?
מה מושך בנות לצבוע את קצות הרגליים באדום?
מילא שחור, את זה אני מבין כהצהרה אופנתית..
מוזיקה עושה לך צבע בחיים
אוי עברית את שפה יפה...
תיסלם - אחרי ככלות הכל והתמונה "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?"
אביב גפן - לבכות לך "אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה, געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה".
יהונתן גפן - שיר לשירה "עולם חדש וטוב אני אתן לך, כבר במבט כחול את מגלה"
נעמי שמר - אהבת פועלי בנין "את אולי קטנה אבל כתפינו איתנה וכל חיוך שלך אצלנו חג".
דיויד ברוזה - סיגליות "שלוש שנים שהיא מקבל מגבר זר מתחת דלת, מכתבי שירה אליה, הם מעירים את עלומיה."
יהודית רביץ - שיר ללא שם "אולי, אולי, אולי. אתה בא והולך אלי."
אריאל זילבר - ואיך שלא "מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל לשטוף אותן".
שוטי הנבואה - קול גלגל "קול נעימות עולה ויורד, הולך ומשוטט בעולם".
שוטי הנבואה - משתולללים בכפר "אז... הוא אמר לי בואי הנה ונתן לי נשיקה מתוקה, הוא הצמיד אותי והמיטה הייתה כל כך רכה"
גידי גוב ומזי כהן - ולס להגנת הצומח - "הסתכלו מה שקורה לי בדרך, כל אחד עובר - חוטף - קוטף - קולע לו זר"
הכבש השישה עשר - הכבש השישה עשר "נו כבש, תזוז"
!I'm not so bad either
."Queen - Crazy Little Thing Called Love"I kinda like it, crazy little thing called love
."Beatles - Let It Be "When I find myself in times of trouble, mother Mary comes to me, speaking words of wisdom, let it be
."Weezer - Buddy Holly "...Oh no! what do we do? don't look know but I lost my shoe
."The Fray - How To Save A Life "He walks you say sit down it's just a talk, He smiles politely back at you, You stare politely right on through
."Pink Floyd - The Great Gig In The Sky "You've gotta go sometime
."Spice Girls - Wannabe"I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha
."Joe Cocker - With a Little Help From My Friends "What would you do if I sang out of tune, would you stand up and walk out on me
."Blind Melon - No Rain "I just want someone to say to me, oh oh oh oh
"...Underworld - Born Slippy "Drive boy dog boy dirty numb angel boy in the doorway boy she was a lipstick boy
."Norah Jones - Don't Know Why "...I waited 'til I saw the sun, don't know why I didn't come
."Faith No More - Easy "I wanna be free to know the things I do are right. I wanna be free, Just me, Ohhhh babe
"...The Pink Panther - Theme Song "Too doom too doom, too deem
"Ella Fitzgerald & Louis Armstrong - Dream a Little Dream "Just saying this: Sweet dreams till sunbeams find you, Sweet dreams that leave all worries behind you
אורח - El Capitan
פורסם 02/10/2008 - 04:06
פורסם 02/10/2008 - 08:17
פורסם 02/10/2008 - 09:26
בערך 3 מתוך כל 4 נשים שאני רואה מסתובבות להן ברחוב, הולכות עם לק אדום על הציפורניים ברגליים.
למה שחור זו הצהרה אופנתית ואדום לא?

אז די להתחסד... כולה לק אדום רגליים.
פורסם 02/10/2008 - 09:28
כנ"ל לגבי אודם אדום.
אני למשל קצת כהה, אז האודם נראה עליי מזעזע, לק על ציפרני הידיים ניסיתי פעם אחת וזה נראה לי לא משהו, ועל הרגליים אני לא שמה לק, בכלל.
"אהבה לפי דעתה זה ממש מצב הרסני: שניים זרים שפתאום רואים אחד את השני, או לא ממש רואים, מריחים, ותוך כלום נהיים מחוברים יותר מאח ואחות. מתחילים לישון יחד באותה המיטה אפילו שהם לא מאותה המשפחה. והרבה פעמים אלה שניים שהם לא ידידים לא מכירים לא חברים ורק שפוטים אחד על השניה, ושיהרס כל העולם. ובאמת, תסתכלי איזה הרס. מתים מאהבות אולי יותר הרבה ממה שמתים מסמים. אולי צריכים שיהיה גם לזה מסלול גמילה".
(אל תגידי לילה, עמוס עוז, עמ' 157).
Yes, כנראה ש you מצאת for this משמעות double !
(לקרוא עם מבטא אמריקאי חזק מדי, יעני heavy).
פורסם 02/10/2008 - 09:56
לק אדום, על ציפרני הרגליים/ידיים/שתיהן, מתאים לבחורות מזן מסוים. על השאר זה נראה פרחי.
כנ"ל לגבי אודם אדום.
אני למשל קצת כהה, אז האודם נראה עליי מזעזע, לק על ציפרני הידיים ניסיתי פעם אחת וזה נראה לי לא משהו, ועל הרגליים אני לא שמה לק, בכלל.
לק אדום בוהק בידיים וברגליים ואודם אדום בוהק ביחד עם חולצה אדומה בוהקת, נכנסי עור אדומים צמודים ונעלי עקב 15 ס"מ בצבע אדום לק בוהק... זה פרחי בהחלט.

אני אוהבת לשים לפעמים לק אדום (כהה - יותר בורדו כזה) וזה נראה דווקא לא רע כי צורת הלבוש שלי יותר ספורטיבית.
בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה - כשהכל במידה זה נחמד.
פורסם 02/10/2008 - 10:04

אורח - אורח/ת
פורסם 02/10/2008 - 14:16
בערך 3 מתוך כל 4 נשים שאני רואה מסתובבות להן ברחוב, הולכות עם לק אדום על הציפורניים ברגליים.
מה הבעיה עם זה? יש כאלה שזה יפה להן ויש כאלה שלא
אם הבחורה עם עור לבן ורגליים יפות, לק אדום רק מוסיף
למה זה נראה לך לא יפה?
פורסם 02/10/2008 - 15:08
"עשיתי את זה בעצמי" שקול ל- לא מן הנמנע שגם אעשה את זה שוב.מודה, עשיתי בעצמי ואני חושבת שזה מכוער.. במה לבחור?
בחרי במה שמייצג את הדעה העכשווית שלך.
לק שחור בולט לעיניים, הוא נורא לא טבעי והוא עושה לי קונוטציות של מין מרד נעורים.למה שחור זו הצהרה אופנתית ואדום לא? :הממ: אני חושבת שזה ממש יפה.. ואפילו - רחמנא ליצלן - סקסי.
אז די להתחסד... כולה לק אדום רגליים.
לק אדום לעומת זאת, כל כך נפוץ שבחורה ששמה אותו, אפשר להגיד שהולכת עם הזרם.
ז"א שזאת אופנה ואם את לא עושה משהו מחוץ לאופנה, את לא מביעה הצהרה אופנתית.
אם זה יפה או לא, יחליט המתבונן.מה הבעיה עם זה? יש כאלה שזה יפה להן ויש כאלה שלא
אם הבחורה עם עור לבן ורגליים יפות, לק אדום רק מוסיף
למה זה נראה לך לא יפה?
בעיניי זה לא יפה, שלא לדבר על סקסי, אבל זאת רק דעתי.
מטרת הסקר היא לראות מה דעת הכלל.
אגב, התוצאות בינתיים מאוד לא מפתיעות..
תיארתי שבין נשים הנטייה תהיה לאהוב את זה ובין גברים הנטייה תהיה שלא.
מוזיקה עושה לך צבע בחיים
אוי עברית את שפה יפה...
תיסלם - אחרי ככלות הכל והתמונה "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?"
אביב גפן - לבכות לך "אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה, געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה".
יהונתן גפן - שיר לשירה "עולם חדש וטוב אני אתן לך, כבר במבט כחול את מגלה"
נעמי שמר - אהבת פועלי בנין "את אולי קטנה אבל כתפינו איתנה וכל חיוך שלך אצלנו חג".
דיויד ברוזה - סיגליות "שלוש שנים שהיא מקבל מגבר זר מתחת דלת, מכתבי שירה אליה, הם מעירים את עלומיה."
יהודית רביץ - שיר ללא שם "אולי, אולי, אולי. אתה בא והולך אלי."
אריאל זילבר - ואיך שלא "מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל לשטוף אותן".
שוטי הנבואה - קול גלגל "קול נעימות עולה ויורד, הולך ומשוטט בעולם".
שוטי הנבואה - משתולללים בכפר "אז... הוא אמר לי בואי הנה ונתן לי נשיקה מתוקה, הוא הצמיד אותי והמיטה הייתה כל כך רכה"
גידי גוב ומזי כהן - ולס להגנת הצומח - "הסתכלו מה שקורה לי בדרך, כל אחד עובר - חוטף - קוטף - קולע לו זר"
הכבש השישה עשר - הכבש השישה עשר "נו כבש, תזוז"
!I'm not so bad either
."Queen - Crazy Little Thing Called Love"I kinda like it, crazy little thing called love
."Beatles - Let It Be "When I find myself in times of trouble, mother Mary comes to me, speaking words of wisdom, let it be
."Weezer - Buddy Holly "...Oh no! what do we do? don't look know but I lost my shoe
."The Fray - How To Save A Life "He walks you say sit down it's just a talk, He smiles politely back at you, You stare politely right on through
."Pink Floyd - The Great Gig In The Sky "You've gotta go sometime
."Spice Girls - Wannabe"I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha
."Joe Cocker - With a Little Help From My Friends "What would you do if I sang out of tune, would you stand up and walk out on me
."Blind Melon - No Rain "I just want someone to say to me, oh oh oh oh
"...Underworld - Born Slippy "Drive boy dog boy dirty numb angel boy in the doorway boy she was a lipstick boy
."Norah Jones - Don't Know Why "...I waited 'til I saw the sun, don't know why I didn't come
."Faith No More - Easy "I wanna be free to know the things I do are right. I wanna be free, Just me, Ohhhh babe
"...The Pink Panther - Theme Song "Too doom too doom, too deem
"Ella Fitzgerald & Louis Armstrong - Dream a Little Dream "Just saying this: Sweet dreams till sunbeams find you, Sweet dreams that leave all worries behind you
אורח - אורח/ת
פורסם 02/10/2008 - 15:11
בעיניי זה לא יפה, שלא לדבר בכלל על סקסי, אבל זאת רק דעתי.
ומה דעתך על לק בורדו? חל עליו אותו הדין כעל לק אדום?
אורח - hefetzsh
פורסם 02/10/2008 - 16:36
זה טריק של מכוערות,למקד את המבט למקום אחר מהפרצוף
פורסם 02/10/2008 - 16:42
לק שחור בולט לעיניים, הוא נורא לא טבעי והוא עושה לי קונוטציות של מין מרד נעורים.
לק אדום לעומת זאת, כל כך נפוץ שבחורה ששמה אותו, אפשר להגיד שהולכת עם הזרם.
ז"א שזאת אופנה ואם את לא עושה משהו מחוץ לאופנה, את לא מביעה הצהרה אופנתית.
לא... כי לק אדום/בורדו זה נורא טבעי, לא בולט בעיניים ומתמזג עם האצבעות. נו באמת.

לק שחור זו גם אופנה - של מרד נעורים או אנשים קצת גותיים אם תשאל אותי, אבל עדיין זה מה שכולן שמות כשהם רוצות להגיד - "אני מורדת.. או הה..אל תתקרבו אלי" (לא מרשים אותי בעליל...).
והצהרה אופנתית היא בהגדרתה בתוך האופנה כי מצהירים שמשהו הוא אופנתי לפי דעתך/השקפתך/בתוך הנישה שלך.
פורסם 02/10/2008 - 16:46
למה זה נראה לך לא יפה?
עניין של טעם אני מניח.
אבל אני תומך - יסולק הלק (לא רק האדום) מהרגליים לאלתר!

פורסם 02/10/2008 - 16:56

don't:

do (למרות שאני לא מתהעל נינט):

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים