כחלק מהתכנון לקראת טיול בדרום אמריקה לפני הלימודים, אני מתחיל להתארגן על ציוד.
ישמח לשמוע את דעתכם על פריטים ספציפיים שקניתי (יש לי עוד איזה חודשיים... אז שינויים ושדרוגים אפשריים בהחלט), המלצות לדברים שנראים לכם "מאסט" או לפחות "יעשו את החיים יותר טובים", המלצות על חנויות, מחירים וכאלו אם יש (אם זה מותר פה ולא פרסומי מדי, אם כן שגרו בפרטי), קיצור - שרשור שכל מטרתו ציוד טיולים...
אגב הטיול אמור לכלול הרבה טבע וטרקים ולא כ"כ בכיוון של שריצה על חופי ברזיל או בילויי לילה והזדלעות מוחלטת...
אז ככה. אורגנו עד עכשיו :
- תיק NIKKO 70+10. (מישהו טייל עם nikko?)
- נעלי סולומון גורטקס.
- אמגזית הכי פשוטה כמו שאני אוהב מהטיולים בארץ לקפה.
-סנדלי שורש "גובי" אם מישהו מכיר... בינתיים הם נוחות סוף.
- פליז 300.
- שק"ש מינוס 5.
מתוכננים בהמשך :
- מצלמה דיגיטלית (האפיון הוא 4-5MP, זום חשוב לי לפחות X8...)
- תיק קטן (לטיולים וסיבובים בעיירות, עם כל המסמכיאדה-כסף-מצלמה-דרכון-ציוד מינימלי)
- לדרמן כזה או אחר.
- פנס ראש.
בסימן שאלה : ביגוד תרמי (מטייל הרבה בארץ ואפפעם לא הרגשתי צורך, גם לא בצבא ובקור... פינוק או הכרח בטרקים קרים?), שקיות שתיה למינהם, נגן MP3 שגם יידע לשמור תמונות, לגיבוי ,אוהל הבנתי שממש אין טעם לסחוב מהארץ כי אפשר לשכור בכל טרק שאני יעשה.
אגב, נכון שזה לא בשרשור "מחפשים שותפים" אבל אם יש פה מישהו / מישהי שפנוי מסוף יוני עד תחילת הלימודים + - ודרום אמריקה בראש שלו, שייצור קשר בפרטי. (שותפות לנחיתה רכה והתחלה... אח"כ אפשר בכיף להמשיך איש איש לדרכו אם רוצים).
ולעניינו - כל מידע או חוות דעתכם (המטיילים) בקשר לציוד האמור לעיל או שכמובן לא רשום אבל "עשה לכם את הטיול / הציל אתכם / הרס לכם / היה מיותר לכם" יתקבל בברכה. יש מצב שפספסתי פה דברים מהותיים...