הונאה ע"י איסתא
אורח - איזנברג אינה
פורסם 09/07/2005 - 14:47
רוצה להביא למודעות רחבה ככל הניתן את המאבק שבו אני נמצאת השבוע שנראה חסר סיכוי לגמרי מול איסתא - "המטרופולין של הטיסות הזולות". חבר שלי ואני חסכנו הרבה זמן בשביל חופש של שבועיים באירלנד. עבדנו קשה מאוד בזמן הבחינות וסוף סוף היה לנו את הכסף להזמין כרטיס טיסה. הזמנו כרטיסים באיסתא לאמצע אוגוסט. הסוכנת בשירות הטלפוני עשתה טעות והזמינה לנו כרטיסים ליום למחרת ההזמנה. לא בדקו ולא הודיעו על הטעות ופשוט חייבו את כרטיס האשראי. אז מה עכשיו? עכשיו ירדו לנו 5000 ש"ח מהחשבון, הטיסה המפוברקת שהם הזמינו יצאה שלשום, אין לנו כרטיסים לאוגוסט ואיסתא מסרבים להודות בטעות.
כמו לכולכם, גם לנו אין כסף לעו"ד ובניגוד לרוב האנשים, אנחנו אשכרה לא מכירים אף אחד שיכול לעזור, בשום חלון גבוה במדינה האטומה והנשלטת ע"י תאגידים שבה אנחנו חיים.
אז אם יש לכם רעון, עצה או סתם הצהרת חרם על איסתא נשמח מאוד לדעת שאנחנו לא לבד וששאר הסטודנטים לא רק נהנים מסרטי ז'אנר ארין ברוקוביץ אלא גם מתקוממים לנוכח אי צדק חברתי. תודה רבה על הזמן שהקדשתם לקריאה.
אינה - 0544-272968
עופר - 0544-644527
אורח - Guest
פורסם 30/09/2005 - 00:28
רק רציתי שתדעו כי יש מה לעשות רק צריך לעשות, משמע להיות חזקים ולעשות את המלחמה גם כשלפעמים היא נראת אבודה, תתפלאו לפעמים כשמנסים נוכחים לדעת שיש מענה כזה או אחר.
לדוגמא: בית משפט לתביעות קטנות פשוט צריך להעז ולא להרים ידים מייד מול החשש הגדול הזה שנקרא "תאגיד" או "חברה" או מה שזה לא יהיה, תיצגו את עצמכם! יש לכם את כל הנתונים והסיכויים . פשוט תעזו.....
נ.ב :
(אני מקווה שכבר קבלתם את כספכם)
פורסם 30/09/2005 - 00:47
מצטער לשמוע......

תנסו בית משפט לתביעות קטנות באמת, מחזיק לכם אצבעות...
אוי......... זה ממש ממזמן....

Unattended children will be given an espresso and a Texas Firefighters 2008 calendar
RACISM IS IGNUNT: Because there are so many other great reasons to hate people on an individual basis
פורום RAINBOW - הפרוטוקולים של מתרוממי ציון
אורח - Guest
פורסם 30/09/2005 - 10:45

לפני מספר שנים קניתי דרכם כרטיס טיסה ליפן, כשהגעתי לנתב"ג נאמר לי שהסוכנת הנפיקה לי כרטיס אבל אני לא רשום על הטיסה

במקרה שלי למזלי זה נגמר טוב כי הרבה אנשים לא הגיעו לטיסה ונשאר לי מקום, אני מקווה שתקבלו את כספכם בחזרה.
אורח - gyt
פורסם 30/09/2005 - 11:10
אולי תנסו בכל זאת לפנות לעורך דין? בדרך כלל במקרים כאלה אם אתם זוכים במשפט (ועוה"ד אמור להגיד לכם כבר על ההתחלה את סיכוייכם), נפסק, בנוסף לסכום התביעה, גם תשלום הוצאות המשפט (ושכ"ט עו"ד) על החייבים
בהצלחה
פורסם 30/09/2005 - 11:24
למשפט הזה יש בדרך כלל השפעה מאוד חזקה....
דרך אגב, יש לכם מסמך כתוב שבו מצויין תאריך היציאה שיבקשתם? מסמך רישמי של איסתא?
"You mean like a Humming bird?"
"With teeths"
No human being believes that any other human being has a right to be in bed when he himself is up. Robert Lynd
Newspapers are unable, seemingly, to discriminate between a bicycle accident and the collapse of civilisation. G.B Shaw
If Art is Resistance, and Resistance is Futile, then Art is Futile?
אורח - Z
פורסם 30/09/2005 - 11:36
אם כן...למה לא בדקתם את התאריך?
אורח - Z
פורסם 30/09/2005 - 11:39
אורח - gyt
פורסם 30/09/2005 - 11:45
שמתי לב. אבל למרות שהתאריך לא מהים עדיין הטיפול נמשך בדרך כלל....ומישהו שם לב בכלל לתאריך של ההודעה המקורית ?
"You mean like a Humming bird?"
"With teeths"
No human being believes that any other human being has a right to be in bed when he himself is up. Robert Lynd
Newspapers are unable, seemingly, to discriminate between a bicycle accident and the collapse of civilisation. G.B Shaw
If Art is Resistance, and Resistance is Futile, then Art is Futile?
פורסם 30/09/2005 - 20:12

"וכאשר ישתרעו לפניך דרכים רבות ולא תדעי באיזו מהן ללכת,
אל תבחרי באחת באקראי, אלא התיישבי על מקומך והמתיני.
נשמי נשימה עמוקה שופעת אמונה, כפי שנשמת ביום צאתך לאוויר העולם,
אל תניחי לדבר להסיח את דעתך, המתיני עוד ועוד.
שבי במקומך, בדממה, והקשיבי לקול ליבך.
וכאשר ידבר איתך, קומי ולכי לאשר יישאך" / סוזאנה תמרו, ללכת בעקבות הלב
הבלוג שלי
אורח - איסתא דפקה גם אותי.
פורסם 13/11/2005 - 17:08
והנה הסיפור שלי..אמא שלי שכל משפחתה חיה בריו שבברזיל חסכה ממיטב כספה לטוס לפני 3 שבועות לבקר את סבתא שלי שעוד מעט מגיעה לגיל 85 קנתה כרטיס באיסתא , אמא שלי בתור אחת שנולדה בברזיל מחזיקה אזרחות ברזילאית וגם אזרחות ישראלית היא שאלה את הפקידה של איסתא האם היא צריכה להביא איתה דרכון בראזילאי הפקידה ענתה "שלא" כל עוד יש לך אזרחות ישראלית אז זה בסדר. כשהגיעה לריו היא פגשה את אחיה ודיברה איתו בשפת האם הברזילאית פורטוגזית..אחד מפקידי המכס שאל אותה מאיפה היא יודעת פורטוגזית ואימי התמימה אמרה לו שהיא אזרחית ברזילאית פקיד המכס ביקש לראות דרכון ברזילאי אבל הדרכון של אימי נשאר בבית מה גם שהוא פג תוקף פקיד המכס אמר לאימי שהיא לא תוכל לצאת מברזיל ללא דרכון ברזילאי וזאת הטעות של אימי שהיא לא עשתה דבר בנידון רק 4 ימים לפני מועד הטיסה חזרה לארץ היא ביקשה מאבא שלי שישלח לה את הדרכון בדואר פדקס לברזיל ובשדה התעופה יאריכו לה את התוקף תוך 24 שעות לאחר שבא לקראתה מנהל שדה התעופה מפני שהתהליך לוקח 12 יום, אוקי אבא שלי שלח את הדרכון וביום השני הדרכון לא הגיע כלל וזה היה ביום שישי כשבברזיל הכל סגור בשבת וראשון המצב נראה ללא תקווה... חוץ מכביכול האופציה האחרונה שנשארה לאימי לדחות את הטיסה לשלם קנס של 150-200 דולר לקבל את הדרכון, לחדש אותו ולטוס חזרה לארץ בשקט..אימי התקשרה לאיסתא סיפרה לפקידה את הסיפור וביקשה ובצדק שהסניף ישלם את הקנס של שינוי הטיסה בגלל שאיסתא גם אשמים בכל הכאב ראש הזה שאמור היה להיות נופש להזכיר איסתא לא אמרה לאימי שהיא צריכה להביא איתה דרכון ברזילאי וגם אם היא היתה מתחילה בתהליכים להביא את הדרכון ביום הראשון מדוע היא צריכה לעבור את כל זה, מנהלת הסניף אמרה שהיא תתקשר לאיבריה חברת התעופה ותחזור לאימי למחרת ותגיד לה מה קורה.יום למחרת לא דובים ולא יער מנהלת הסניף לא התקשרה. אימי התקשרה בעצמה לאיבריה ורצתה כבר לשנות את תאריך הטיסה אך מה אומר לה הפקיד של איבריה שבכרטיס הזה אין בכלל אפשרות לשנות תאריך אין כזה דבר ולכן מנהלת הסניף לא חזרה לאימי בגלל שהיא כניראה לא ידעה מה לומר לה אז מקנס של 200 דולר עברנו לקנות כרטיס של כיוון אחד מריו לתל אביב ב900 דולר וזה מה שאני מחפש עכשיו באינטרנט...איסתא גרמה לנו לעוגמת נפש והוצאות כפולות של כספים...

אורח - Guest
פורסם 13/11/2005 - 17:20
אורח - Guest
פורסם 27/11/2005 - 02:32
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים