היות וכל הסדרות שאני רואה נגמרו [בערך, חוץ ממשחקי הכס שגם עוד מעט הולכת להגמר] אני אשמח להמלצות על סדרות.
סדרות שאהבתי: סופרנוס, אוז, החיים על מאדים, האוס, דקסטר, ווידס, קרניבל, מד מן. בטח יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע ובכל מקרה אלה הכי מוצלחות 
סדרות שאני לא אוהבת: סדרות משטרה למיניהן.
קומדיות שאהבתי: סיינפלד, זיווגים, המפץ הגדול, קומיוניטי, סקראבס [התלבטתי אם להכניס פה את HIMYM אבל היא הייתה טובה רק בעונות הראשונות]
אני אוהבת מאוד סדרות בריטיות אז אם יש המלצות על כאלה זה יהיה נחמד.
יש סדרה חדשה בשם camelot שבדיוק סיימה עונה ראשונה.
בעיקרון היא מדבר על ארתור (הדרך שלו למלוכה), מרלין וכל העסק רק בצורה אלטרנטיבית אפלה יותר.
לטעמי סדרה סבבה לגמרי.
יש גם את the walking dead שהיתה סדרה בת 6 פרקים באורך שעה שהיא גם סבבה לגמרי (הסתיימה לפני איזה חצי שנה).
יש את jeckyll (נראה לי שככה רושמים את זה) שהיא סדרה בריטית מצויינת שעוסקת, כשמה, בדוקטור ג'ק ומיסטר הייד - אותו הבחור עם פיצול אישיות הזוי לגמרי (לפחות זה מה שנראה בתחילת הסדרה) - גם היא סדרה בת 6 פרקים באורך שעה.
יש גם את doctor who שסיימה עונה 6 וגם היא בריטית ומומלצת מאוד (תיתן לה כמה פרקים - יותר מפרק אחד כי הפרק הראשון לא משהו, ותאמין לי שתתמכר).
יש גם את being human שגם היא בריטית (המקורית) שסיימה עונה שלישית: בניגוד לשם הסדרה מדבר על 3 חברים רוח רפאים שנרצחה, איש זאב וערפד שחיים ביחד (נשמע מונפץ אבל הסדרה סבבה לגמרי).
יש גם את spartacus עם 2 עונות (blood and sand ו the gods of the arena) שהיא סדרה די שנויה במחלוקת (או שאתה ממש מת עליה או שאתה שונא אותה - אין באמצע) רק תיזהר כי יש שם הרבה עירום, סקס , אלימות די ברוטלית (אחרי הכל הסדרה עוקבת אחרי גלדיטורים) ומילים בוטות (ממש בוטות...) - לכן זה לא מתאם לכל אחד.
יש עוד אבל נראה לי שזה יספיק לבינתיים.