אולי הגזמתי שזה הפרק הטוב בכל הסדרה, אבל בהחלט היה פרק מצוין... מה, לא?
כשאני אראה אני אדע.
פורסם 19/09/2011 - 10:36
אולי הגזמתי שזה הפרק הטוב בכל הסדרה, אבל בהחלט היה פרק מצוין... מה, לא?
פורסם 30/09/2011 - 13:42
פורסם 05/10/2011 - 00:45
פורסם 08/10/2011 - 23:01
זה יפה שקשה לך להאמין שגוסטבו "ברק אובמה" פרינג' איננו באדגאי אלא סתם חנון, זה פשוט מראה שההפקה עשתה אחלה עבודה בלהכניס לך את זה למוח, אחרי שסיפרו לך עוד שהבחור רגיל לראות חברים שלו נשחטים לו מול העיניים והוא עוד שוחט להם מישהו מול הפרצוף.לא יודע, בעיניי - לא משנה כמה ינסו להציג את הדמות של פרינג ש"איש הרע" או מאיימת, זה פשוט לא זה.
הוא חנאג' מדי...
פרק סביר, נקווה שפרק סיום העונה יהיה יותר טוב.
פורסם 09/10/2011 - 00:39
זה יפה שקשה לך להאמין שגוסטבו "ברק אובמה" פרינג' איננו באדגאי אלא סתם חנון, זה פשוט מראה שההפקה עשתה אחלה עבודה בלהכניס לך את זה למוח, אחרי שסיפרו לך עוד שהבחור רגיל לראות חברים שלו נשחטים לו מול העיניים והוא עוד שוחט להם מישהו מול הפרצוף.
פורסם 10/10/2011 - 17:08
פורסם 10/10/2011 - 20:51
פרק הסיום: Holy Shit.
הוכחה לכך שהסדרה היא אחת הטובות ששודרו בטלויזיה האמריקאית אי פעם.
מדהים איך הסצינה האחרונה בלי מילים ובלי אף דמות על המסך יכולה ליצור כזו הרגשה של צמרמורת. מי שראה יבין.
פורסם 10/10/2011 - 21:31
I cried because I had no shoes, untill I met the man who had no feet and took his
?!shoes. Come on, he had no feet! What's the big deal
.What you don't understand you can make mean anything
It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.
CHUCK PALAHNIUK, Diary
"אמרת שאני נותנת לך טעם לחייייייייייייייייייייייייייים"
פורסם 11/10/2011 - 18:49
אני צריכה עידוד להמשיך לראות מהעונה (ה4) ממה שיצא לי לראות חלשה נורא - הפרק האחרון שראיתי היה הפרק החמישי ואפילו לא הצלחתי לסיים אותו!
היה נורא משעמם!
מה זה???
מישהו ראה את הפרקים הבאים ויכול להעיד שזה משתפר?
מצטרפת לתגובה לגבי פרק סיום העונה ומוסיפה גם:
FUCK! מה זה היה?!
*אני אגיד לכם מה זה היה: עוד הוכחה שיש עוד סדרות טובות בטלויזיה, ושמי שכותב את הסדרה הזאת גאון, שלא נדבר על העשייה.
גאונות.
פורסם 11/10/2011 - 19:35
I cried because I had no shoes, untill I met the man who had no feet and took his
It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.
CHUCK PALAHNIUK, Diary
פורסם 11/10/2011 - 20:14
פורסם 11/10/2011 - 22:54
פורסם 12/10/2011 - 01:06
פורסם 12/10/2011 - 11:07
זה כשהוא יושב ליד הבריכה ומחכה שיבואו לנסות להרוג אותו, הוא מסובב את האקדח על השולחן ופעמיים האקדח מסיים את הסיבוב מכוון אליו ואז בפעם השלישיתאגב, אומרים שבפרק 12 יש איזו סצינה של אקדח מסתובב, מישהו זוכר משהו כזה? כי אומרים שבמהלך הסצינה האקדח (שוולט מסובב) מצביע על הפרח הזה, שושנת העמקים.
אני פשוט לא זוכר משהו כזה, והפרק כבר לא על המחשב.
[
CHUCK PALAHNIUK, Diary
פורסם 12/10/2011 - 12:13
זה כשהוא יושב ליד הבריכה ומחכה שיבואו לנסות להרוג אותו, הוא מסובב את האקדח על השולחן ופעמיים האקדח מסיים את הסיבוב מכוון אליו ואז בפעם השלישית
רואים את האקדח מכוון לצד השני (ככל הנראה לכיוון הפרח) - אבל אין שום סיכוי שמישהו היה מבין את המשמעות של זה עד לפרק האחרון
זה הכל ברטרוספקט
(זה כי אני לא יודעת איך עושים את העניין שלך הספויילר... )
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים