מפזר חום שלא צורך הרבה חשמל ומחמם את כל הבית (כולל את המקלחת!).
מטריה שלא צריך להחזיק ביד (כי הידיים הרי בכיס מתחממות!).
ו..לנושא המרכזי שעבורו פתחתי את הנושא: בחירות!הרבה זמן המתנתי לבחירות למועצה, כבר משנה שעברה , ואני לא ידועה בסובלנות או בסבלנות מרובה..

אני רוצה בחירות.
המטרה שלי ושל רבים הכותבים פה באתר היא אותה מטרה- החלפת המועצה הקיימת אל עבר זריחה חדשה.
ייצוג של הנציגים שאנוו נבחר למעננו- ציבור הסטודנטים.
מה אני רוצה? לדעת שיש שם מישהו שאני בחרתי בו או בה (בתקווה והנציג שלי אכן ייבחר), שיעלה דברים על סדר היום, דברים שמפריעים לי ולשאר החברים שלי במחלקה, ובפקולטה.
אם זה בנוגע למכונות צילום, למחירים במנזות, לארועי תרבות ו(בעיקר) בנוגע לאקדמיה..
אני רוצה לדעת מה היה בכל ישיבה- בלי להיות שם (ואני יודעת שאני במיעוט בנוגע לכך).
היום אני עובדת מתוך המערכת, אני חברת ועדת בחירות.
למה?
כי רציתי לדעת מה קורה, ויותר מכך- רציתי להשפיע.
אני חושבת שהבחירות הקרובות יהיו הוגנות ונקיות!
אנו נוקטים בצעדים חדשים נוספים למען מטרה זו.
השבוע שמעתי משפט שהעלה בי כעס רב, פסילת אדם בגלל מעורבותו הפוליטית...
תתעוררי , כם אמרו לי, היא התפקדה למרכז הליכוד...
???SO FUָָָNG WHAT
אני התפקדתי בשנה האחרונה לעבודה, זה עושה אותי טובה יותר?! לא נראה לי!
צריך כנראה להחדיר לסובבים, שהאגודה שלנו היא אה'פוליטית!
ומה הדרך הטובה ביותר לכך?
בחירות!
בחירת נציגים שיעשו למענינו ללא שיוך פוליטי, לא עבודה, לא ליכוד ולא מרץ או מפד"ל .
כל עוד הם עובדים למעני- לא מזיז לי מה הם בוחרים בקלפי לראשות הממשלה! ושישננו זאת לעצמם- אין קשר בין העבודה למען הסטודנטים מתוך המועצה ולשיוך הפוליטי מחוץ לשעון האוניברסיטאי.
מישהו אחר אמר לי שיש להוסיף מנדטים להנדסות, הרי אין ספק שמי שמגיע מהנדסות לא מתכוון לעסוק בפוליטיקה בעתידו..
קודם כל- בלתי אפשרי!! מנדטים ניתנים לפי מספר הלומדים באותה המחלקה.
דבר שני - לא כל מי שרוצה להתמודד מתכוון לגעת בפוליטיקה בעתיד.
רבים מהם הם, בגדול- אנשי ועד כתה, שמתנדבים להיות אלו המעבירים את המידע מן הסטודנט אל הפקולטה וממנה אלינו בחזרה.. אלה המנסים לדחוף למען שינויים אקדמאים בשביל החברים שלהם.
ומהי המועצה אם לא ועד כתה אחד גדול?
המקבל תמונה גדולה יותר.
לסיום-
הבחריות אוטוטו

נעשה משהו בנוגע לכך או שנמשיך כאילו שום חדש לא בפתח...
הגיע הזמן לצאת מהחדר שלי ולתרום לכל הדירה, לכל השותפים, לכל השכנים..
לכל השכונה.