אני רוצה לומר למי שסולד פה מהתיוג של "נוטל תרופות פסיכיאטריות" שאתם ככל הנראה אנשים צבועים למדי, ואתם יכולים לראות בזה את הפאק האישי שלכם.
למה שזה יהיה פאק אישי שלהם? זו לא בדיוק הגדרה מלבבת לאנשים שאין להם מודעות.
פורסם 28/10/2009 - 22:09
אני רוצה לומר למי שסולד פה מהתיוג של "נוטל תרופות פסיכיאטריות" שאתם ככל הנראה אנשים צבועים למדי, ואתם יכולים לראות בזה את הפאק האישי שלכם.
בלה בלה בלה
פורסם 28/10/2009 - 22:43
אמרת. פעמיים.
וזה רק היום!
יש הבדל בין להיות מודע כמו אורורה לבין להשתמש בעבר פסיכיאטרי בתור tear jerkers. אחרי כמה זמן זה סתם נמאס.
פורסם 28/10/2009 - 23:20
כ"כ הרבה דברים עוברים לי עכשיו בראש כתגובה, אבל אני אמתן את עצמי. כי אני יודע מי אני ולא צריך שאיזה "בן-יין" יגיד לי שאני "סוחט דמעות".
פורסם 29/10/2009 - 00:21
פורסם 29/10/2009 - 00:59
לוקחת כדורים ולא מסתירה את זה.
אני מעריכה יותר אנשים שמודעים לבעיות שלהם ומטפלים בעצמם מאשר כאלה שמעדיפים להתעלם ולחשוב שהכל טוב.
אני גם חושבת שהדרך שבה מציגים לבן הזוג תשפיע על איך שהוא יקבל את זה.
אני מציגה כחלק מהחיים שלי (בד"כ בתוספת בדיחה על תופעות הלוואי או משהו) ולא מסתירה.
אני מאמינה שאם תסתיר משהו מבן הזוג, הוא יחשוב שזה משהו חריג ובעייתי. אם תתייחס לזה כעוד דבר מחיי היום-יום שלך, כך יבין את זה הצד השני.
כ"כ הרבה דברים עוברים לי עכשיו בראש כתגובה, אבל אני אמתן את עצמי. כי אני יודע מי אני ולא צריך שאיזה "בן-יין" יגיד לי שאני "סוחט דמעות".
וטוב שכך, אחרת היית יוצא אידיוט. לא מכיר אותך ולא מעוניין, למרות שעמוק בליבי אני בטוח שאתה אכן מגניב, מיוסר ומיוחד. אני רק אומר כמו שאלה כבר הזכירה, שהיום האנשים יוצאי הדופן הם אלה שלא משתמשים בתרופות\לא הולכים לפתור תסביכי אבא ב500 שקל לשעה וכו'.
פורסם 29/10/2009 - 01:08
הייתם יוצאים עם מישהו שאתם יודעים שלוקח תרופות פסיכיאטריות (נגד חרדה, דכאון או לא משנה מה)
ובכלל מתי זה זמן הגיוני להעלות נושא כזה בקשר? מין הסתם אני לא אגיד את זה בדייט ראשון, אבל מגיעה נקודה שצריך לחלוק גם את זה עם הבן זוג, אני רק לא בטוח מתי.
פורסם 29/10/2009 - 01:12
יש משהו שלא הזכירו פה, והוא שיש תרופות שלא עושות טוב לליבידו/תפקוד.
בכל אופן- זה תלוי באיזו רמה. תרופות זה מבחינתי נון אישיו, אישפוזים וניסיונות התאבדות- הייתי מתרחק כמאש.
בלה בלה בלה
פורסם 29/10/2009 - 11:19
אולי לא סוט דמעות...אבל בתור צופה מהצד שלא באמת איכפת לו לא ממך ולא מבן יין פה אבל עם אוריינטציה פילנטרופיט...אתה באמת מזכיר את זה יותר מידי.
במקומך הייתי מתעלם מהפרזנטציה ורק לוקח בחשבון שזה אכן נראה כך לחלק מהאנשים ואויל כדאי למתן את זה מעט.
פורסם 29/10/2009 - 12:17
פורסם 29/10/2009 - 18:42
יש משהו שלא הזכירו פה, והוא שיש תרופות שלא עושות טוב לליבידו/תפקוד.
פורסם 29/10/2009 - 18:55
הייתם יוצאים עם מישהו שאתם יודעים שלוקח תרופות פסיכיאטריות (נגד חרדה, דכאון או לא משנה מה)
ובכלל מתי זה זמן הגיוני להעלות נושא כזה בקשר? מין הסתם אני לא אגיד את זה בדייט ראשון, אבל מגיעה נקודה שצריך לחלוק גם את זה עם הבן זוג, אני רק לא בטוח מתי.
פורסם 29/10/2009 - 19:57
פורסם 29/10/2009 - 20:40
לא הייתי מספר בכלל
לדעתי זה לא פרט חשוב לדעת במערכת יחסים
Evil Erez
It's Good to be Bad
When I'm good - I'm very good
but when I'm bad - I'm even better
O.M.E.
Because you can call me Erez
פורסם 30/10/2009 - 01:04
פורסם 30/10/2009 - 02:18
נכון. הייתי עם תרופות כאלה וזה היה קטסטרופה. זה פשוט הוריד את החשק לגמרי. אם כבר נמצאים בתוך מערכת יחסים עם מישהי שבאמת אכפת לה אז אפשר להסתדר עם זה, אבל אני לא רואה איך אפשר להתחיל עם מישהי חדשה ככה.
לא הייתי מספר בכלל
לדעתי זה לא פרט חשוב לדעת במערכת יחסים
אם התפקוד (יחד עם התרופות) רגיל ואין התקפים או התפרצויות בלתי מוסברות, לא צריך לעדכן (כמו שאתה לא בהכרח מספר על המשחה נגד טחורים שאתה מורח במקלחת או על המשחה נגד פטריות שאת שמה - כלומר דברים אינטימיים)
אם מתישהו זה יעלה אז אך ורק כבדרך אגב ולא בצורת "יש לי משהו שאני צריך לספר לך" דרמטי ומיותר!
ככל שאתה תעשה מזה פחות "סיפור גדול" - ככה אתה מקטין את החשיבות של זה בעיניה
לא צריך לנפח למימדים של מפלצת
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים