הכל התחיל שאני ולוקוס (שגם משתתף בפורום, וכן - לוקוס וקוקוס. נורא בוגר ...

ואז נפלה ההחלטה - לאחר שלוקוס החליט שהוא רוצה לאכול בריא יותר ואני סתם מעוניין להוריד כמה שיותר קילגורמים עודפים בחרנו בדיאטת "סאות' ביץ' " ובעזרת ספר שהסביר את מהות הדיאטה ופירט סוגי מאכלים שמותר לנו לאכול החלטנו לתת צ'אנס לעניין במשך 14 יום. למה דווקא 14 ? כי הספר הבטיח להוריד בין 3.5-6 קילו בתקופה של שבועיים. עכשיו זה כבר הפך לניסוי של ממש ...
במשך השבועיים האחרונים אכלנו אני ולוקוס בערך קופסאת טונה אחת ביום לבן אדם (בעיקר טונה במים), שני ביצים ביום לבן אדם, הרבה מלפפונים, בצל, פטריות וחסה. כרוב מוקפץ, חזה עוף שנצלה על פלטה, הרבה בוטנים ופיסטוק חלבי, גבינות של עד חמש אחוז שומן (קוטג', גבינה לבנה לדוגמא), כרוב כבוש, חומוס (לפעמים דיאטטי לפעמים לא),טחינה, שמן זית, רוטב סויה.
לעומת זאת ויתרנו כליל על פחמימות באשר הן פחמימות מפסטה ועד לחמים, מבורקסים ועד אורז, הוצאנו מהתפריט מטוגנים ושאר מוצרים עתירי שומן, חלב ניגר, אלכוהול (לא שתינו כלום חוץ ממים ותה על ממתיק מלאכותי בעצם...), ירקות כמו גזר, פלפל, תפוחי אדמה ועגבניות וכמובן ממתקים.
ראוי לציין שמהמאכלים שעוד כן יכולנו לאכול מהם, אכלנו כמעט בלי הגבלה, מתי שהתחשק לנו בלי הגבלות זמן או כמות.
בנסוף לכל אלו הוספנו פעילות ספורטיבית קלילה יחסית של ריצה מגשר רגר על לאונ' וחזרה אחת ליומיים ותרגילי בטן וכפיפות שמיכה באותו יחס. אני מאמין שגם ההליכות שבירת הנגב מחייבת סטודנט כמוני לעשות נכללות.
היה גם ערב אחד שבחסות מועדון הברקה לוקוס נפל ל-12 צ'ייסרים של 'אבסולוט' בטעם אפרסק ואני אחריו עם עוד 5 ... חייבים לציין את הנפילה הזאת ...
היום בדקתי לראשונה את חדר הכושר במרכז הספורט ונתנה לי הזדמנות לשקול את עצמי.
חלצתי נעליים, ויתרתי על המפתחות, הארנק והפלאפון ולאחר שבועיים של דיאטת סאות' ביץ' דלת פחמימות, התוצאה - 89.200 ק"ג.
כל תגובה תתקבל בברכה.