מעבר לתוכן


php


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 אורח - אורח

אורח - אורח
  • אורחים

פורסם 03/07/2011 - 01:26

בניתי גלרית תמונות בה עם לחיצה על התמונה הממוזערת, היא מופיעה בגדול בדיב אחר. כתבתי את זה כך:

<a href id = "piclink" onClick="document.getElementById('pictureDiv').innerHTML= document.getElementById('piclink').innerHTML ">

הסיבה שהשתמשתי בHTML ולא js היא שהתמונות נמצאות במסד נתונים. הנה הקוד:

while($row = mysql_fetch_assoc($result)){

?>
<a href id = "piclink" onClick="document.getElementById('pictureDiv').innerHTML= document.getElementById('piclink').innerHTML ">
<img src = "<?php echo $row['pic']?>" height="100%" /> </a>
<? }

חשבתי שהרעיון גאוני, רק שמשום מה הוא לא בדיוק עובד:] כל דפדפן נוצן צןצאה אחרת אבל בגדול התמונה הראשונה שנלחצת עובדת והשאר לא.

למישהו יש רעיון? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2 supox

supox

    משתמש טרי

  • רשומים
  • 25 הודעות:

פורסם 10/08/2011 - 09:20

בניתי גלרית תמונות בה עם לחיצה על התמונה הממוזערת, היא מופיעה בגדול בדיב אחר. כתבתי את זה כך:

<a href id = "piclink" onClick="document.getElementById('pictureDiv').innerHTML= document.getElementById('piclink').innerHTML ">

הסיבה שהשתמשתי בHTML ולא js היא שהתמונות נמצאות במסד נתונים. הנה הקוד:

while($row = mysql_fetch_assoc($result)){

?>
<a href id = "piclink" onClick="document.getElementById('pictureDiv').innerHTML= document.getElementById('piclink').innerHTML ">
<img src = "<?php echo $row['pic']?>" height="100%" /> </a>
<? }

חשבתי שהרעיון גאוני, רק שמשום מה הוא לא בדיוק עובד:] כל דפדפן נוצן צןצאה אחרת אבל בגדול התמונה הראשונה שנלחצת עובדת והשאר לא.

למישהו יש רעיון? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


נראה לי שהבעיה היא שנתת לכל התמונות את אותו id.

נסה משהו כזה :

<?
$i=0;
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
	echo "<a href id='piclink$i' onclick='document.getElementById(\"pictureDiv\").innerHTML=document.getElementById(\"piclink$i\").innerHTML;'>";
	echo "<img src ='".$row['pic']."' height='100%' /></a>";
	$i++;
} 
?>





0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים