לינקים לאתרי חדשות וכלכלה
פורסם 16/01/2006 - 18:25
Super prefundo on the early eve of your day
?What does that mean ? - Well, you know, I never figured it out, Maybe you can
This guy always whispers it into my ear, Louis, He's a recurring dream character
פורסם 16/01/2006 - 23:57
"מבעד לאופק יגיחו מלאכי השאול..."
קצת קשה אז דתיים
"אולי כבר תפסיק לטרטר אותי עם הסיפורים שלך על זמן? זה טירוף! יום אחד, זה לא מספיק לך, יום אחד כמו כל הימים הוא נעשה אילם, יום אחד אני נעשיתי עיוור, יום אחד אנחנו ניעשה חירשים, יום אחד אנחנו נולדים, יום אחד אנחנו נמות, אותו יום, אותו רגע, זה לא מספיק לך? הן יולדות בפישוק על קבר, אור היום מהבהב לרגע, ואז שוב לילה."
מקור הניק
"דכאון זה תסכול הנובע מכעס בלתי מתועל..."
אורח - Guest_shahar_*
פורסם 16/03/2006 - 00:48
אורח - אורח_יניבאורח פורח_*
פורסם 01/04/2006 - 22:34
www.omedia.co.il
פורסם 06/08/2006 - 12:38
*ישראל היא הארץ היחידה המרשה למשוגעים לעלות ומיד לקבל אזרחות. אולם לא מרשים להם לצאת עוד, שמא יגרמו לנו בושות*(אפרים קישון)פרח, חבל עלייך - למה לסכסך? עוד יקרו פה דברים רעים...
*"ישנם שני דברים אינסופיים הקיימים- היקום וטיפשות האדם. בנוגע ליקום- אני לא כל כך בטוח" *(איינשטיין)

econ.bgu.co.il - כי אם מתחנפים לפיצ'ס מספיק, רואים תוצאות

מאגר הידע של כלכלה
פורסם 29/11/2006 - 17:03
אתר פרשנות וניתוחים על ענייני היום במגוון נושאים אקטואלים+ביקורת על התקשורת. אתר טוב וברמה טובה יחסית
www.omedia.co.il
לדעתי, באמת אחד האתרים הכי טובים שיש, כל כתבה שם שווה הדפסה ופירסום, ואולי כתיקון לחומר שחלק מהמרצים מנסים להעביר בשיעור שווה לפרסם את האתר כמה שיותר.
(ראו למשל כתבה מהאחרונות, על המילה "טבח")
שאלה לגולשי הפורום, אתם חושבים שהאתר הזה ידוע? יש שם הרבה פנינים, הפרכות רציניות למידע שיקרי שאנשים מקבלים והרבה דברים מעניינים, איך זה שהרבה אנשים לא שמעו עליו ?
פורסם 20/01/2007 - 11:26
אורח - אורח/ת
פורסם 24/02/2007 - 11:06
לדעתי, באמת אחד האתרים הכי טובים שיש, כל כתבה שם שווה הדפסה ופירסום, ואולי כתיקון לחומר שחלק מהמרצים מנסים להעביר בשיעור שווה לפרסם את האתר כמה שיותר.
(ראו למשל כתבה מהאחרונות, על המילה "טבח")
שאלה לגולשי הפורום, אתם חושבים שהאתר הזה ידוע? יש שם הרבה פנינים, הפרכות רציניות למידע שיקרי שאנשים מקבלים והרבה דברים מעניינים, איך זה שהרבה אנשים לא שמעו עליו ?
צודק.
כדאי להמשיך ופרסם את האתר, כאור של אמת למול כל השקרים והסילוף.
לקרוא. להבין. להשפיע.
אורח - אורח_ארז_*
פורסם 23/03/2007 - 05:28
אורח - NFC
פורסם 21/05/2007 - 12:59
יואב יצחקי
http://www.nfc.co.il
מומלץ דיווח על כל הפרשיות חודשיים לפני שהגיע לערוץ 2/10
פורסם 22/07/2007 - 01:01
"השעה לא תבוא עד שילחמו המוסלמים ביהודים ויהרגו בהם עד כדי כך שכאשר יסתתר יהודי מאחורי עץ או אבן יאומרו אלו מסלמי,עבד האל,ישמאחרי יהודי בואו והרגהו."
"הנביא" מוחמד
נואשון תעשה לי סלומון
גם אני עם נננואשון

דרקולאללה ציפור קטנה לחשה לי על הסיבות להיותך אנטיפט.

פורסם 23/05/2008 - 00:53
אתר האינטרנט של כתב העת שמוציא מכון שלם (מזוהה עם הימין המדיני והכלכלי) מפרסם את חלק ממאמרי העומק שלו באתר. מומלץ בחום!
נגע הסיינטולוגיה הגיע לבאר שבע,לחצו פה כדי ללמוד על הכת המסוכנת הזאת
האמת הלא מצחיקה על סיינטולוגיה,לחצו פה לסרטון (לא לבעלי לב חלש)
סטודנטים בוחרים:סוגיות עקרוניות בארץ ובעולם (בבניה...)
חברים מספרים על webworm
הערה: החבר הוא סיינטולוגרק פחדן שקרן עושה כאלה דברים. אבל אתה תשלם על זה אני מבטיח לך. יבוא יום וחארות כמוך כבר לא יהוו מחסום ודיכוי לאנשים שרוצים לפרוח ולשגשג וימחצו אותך כמו מקק.
Everything you read in the newspaper is absolutely true except for the rare story of which you happen to have first-hand knowlege
Erwin Knoll
אורח - תקשורת אמינה
פורסם 25/05/2008 - 11:36
יש טובים בהרבה מYNET:
NFC, 'מקור ראשון'
nfc
מקור ראשון
גם היומון "ישראל היום" בו כותב דן מרגלית הוא עיתונות חשובה ועניינית.
אורח - אורח/ת
פורסם 25/05/2008 - 12:43
nfc
מקור ראשון
גם היומון "ישראל היום" בו כותב דן מרגלית הוא עיתונות חשובה ועניינית.
מה שמעצבן שרק YNET מתורגמת לאנגלית

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים