ואתה חי את זה? כי לא זכור לי רפרנסים שלך למותג בעבר..
![]()
הפוך גוטה, הפוך... תקרא מה שכתבתי...
פורסם 08/12/2011 - 17:42
ואתה חי את זה? כי לא זכור לי רפרנסים שלך למותג בעבר..
![]()
אין לי פייסבוק! לא משתמש בפלטפורמת הוירוסים הזאת!
פורסם 08/12/2011 - 17:52
זה בערך הדבר היחידי שהם הקפידו עליו. על דבר אחר הוזנח, הדמויות, הסיפורים, הstory arc ובאופן כללי הגישה של התסריטאים הייתה דומה לזה של הדמויות עצמן: "נצא לדרך ואם יש בעיות נאלתר"לפחות הם שמרו (עוד איכשהו) על ה-TIMELINE, האחרון מיועד למשוך את הקהל הצעיר.
למרות שinsurrection היה כנראה הגרוע מכולם, וכן אני מחשיב את "דורות" והסרט שהם יוצאים למצוא את אלוהים.אני חשבתי שinsurrection הרג את המותג במובן הזה.
פורסם 08/12/2011 - 18:11
אותי ממש העליב שב"נמסיס" הם התייחסו לB4 בתור האח היחיד של דאטה. כאילו הסיפור עם לור מעולם לא היה קיים. איפה היושרה של השחקנים איפה?זה בערך הדבר היחידי שהם הקפידו עליו. על דבר אחר הוזנח, הדמויות, הסיפורים, הstory arc ובאופן כללי הגישה של התסריטאים הייתה דומה לזה של הדמויות עצמן: "נצא לדרך ואם יש בעיות נאלתר"
אני פשוט לא קניתי לרגע אחד את הדמויות שם, הם לא נראו כמו "הצוות המובחר", האנשים הטובים ביותר שיש לכדה"א לשלוח לחלל. הם נראו כמו אוסף של אדיוטים שלא מוכנים אפילו לבעיות הקטנות ביותר.
למרות שinsurrection היה כנראה הגרוע מכולם, וכן אני מחשיב את "דורות" והסרט שהם יוצאים למצוא את אלוהים.
נמסיס והביצועים הכושלים שלו היו אחד הסיבות למוות של המותג. איש לא היה הורג מותג סרטים מוצלח סתם ככה.
אבל איש לא ישפוך כסף כשגם הסרט וגם הסדרה נכשלים.
טוב.. קראתי כמה פעמים ולא הבנתי. נראה לי שיש שם שגיאה קלה בעברית (אצלך או אצלי - בכל אופן זה לא מתקמפל לי)הפוך גוטה, הפוך... תקרא מה שכתבתי...
Story is the foundation of all entertainment. You must have a good story, otherwise it's just masturbation.All is fair in love , war and getting laid.
TheStoryTeller 2009
v=bNF_P281Uu4
I'm feeling lucky
פורסם 08/12/2011 - 18:28
טרקר זה מי שחי את זה (לגמרי), טרקי זה אחד שיודע יותר אבל לא חי את זה, אני טרקי.טוב.. קראתי כמה פעמים ולא הבנתי. נראה לי שיש שם שגיאה קלה בעברית (אצלך או אצלי - בכל אופן זה לא מתקמפל לי)
פורסם 08/12/2011 - 18:43
הולי שיט! יש גם טרקר וגם טרקי?!טרקר זה מי שחי את זה (לגמרי), טרקי זה אחד שיודע יותר אבל לא חי את זה, אני טרקי.
Story is the foundation of all entertainment. You must have a good story, otherwise it's just masturbation.All is fair in love , war and getting laid.
TheStoryTeller 2009
v=bNF_P281Uu4
I'm feeling lucky
פורסם 08/12/2011 - 20:11
ומה בעצם הופך אדם מן היישוב לטרקי? מה מבדיל את הטרקי המצוי מסתם חובב סטאר-טרק אם בכלל?
לגרנז' או לא, אבל עם מערכת הסוואה עלובה כזו צריך לשקול אם להכניס אותם לפדרציה בכלל.
בהנחה כמובן הם לא ישמידו אותנו לפני שארצ'ר יקים את הפדרציה..
אין מנוחה לרשעים
וצדק לטפשים
ואני בעוונותיי
טיפש מכדי להיות צדיק
ורשע מכדי לנהוג בחכמה
פורסם 10/12/2011 - 16:21
פורסם 10/12/2011 - 18:30
כן, sfdebris קוטל את אנטרפרייז קשות. למרות שמאז שיו-טיוב התנכלו לו והוא עבר לאתר הזה הפסקתי לעקוב אחריו.הנה סקירה משעשעת על פרק טיפוסי באנטרפרייז
http://blip.tv/sf-de...-review-5714558
TheStoryTeller 2009
v=bNF_P281Uu4
I'm feeling lucky
פורסם 10/12/2011 - 18:36
זה מה שנקרא "אהבה קשוחה", הבן אדם מעריץ שרוף של סטאר-טרק הן בסקירה שלו של הפרקים הטובים (כן הוא סוקר כאלו מדי פעם) והן מההערות שלו שרובן הערות בונות שיכלו באמת ובתמים לשדרג את הסדרהכן, sfdebris קוטל את אנטרפרייז קשות. למרות שמאז שיו-טיוב התנכלו לו והוא עבר לאתר הזה הפסקתי לעקוב אחריו.
האמת שרוב הסקירות שלו מלאות בירידות ועשויות לנפץ קמעה את האשליה שהיא סטאר-טרק.
פורסם 10/12/2011 - 18:50
אכן היו. "The Thaw", הוא דוגמא לאחד מהם. דווקא מ-voyager.זה מה שנקרא "אהבה קשוחה", הבן אדם מעריץ שרוף של סטאר-טרק הן בסקירה שלו של הפרקים הטובים (כן הוא סוקר כאלו מדי פעם) והן מההערות שלו שרובן הערות בונות שיכלו באמת ובתמים לשדרג את הסדרה
TheStoryTeller 2009
v=bNF_P281Uu4
I'm feeling lucky
פורסם 10/12/2011 - 19:50
פורסם 11/12/2011 - 17:53
לא מכירה את ההבחנה הזו.טרקר זה מי שחי את זה (לגמרי), טרקי זה אחד שיודע יותר אבל לא חי את זה, אני טרקי.
"The Borg: party-poopers of the galaxy"
The Doctor-
פורסם 11/12/2011 - 20:47
לא מכירה את ההבחנה הזו.
תמיד ראיתי טרקים בתור אנשים שאם תאמר להם את שם הפרק הם ידעו מה קרה בו.
אך אני אוהבת את ההגדרה שלך, ואאמץ אותה רק בשביל שאקרא לעצמי טרקית
פורסם 11/12/2011 - 21:13
"The Borg: party-poopers of the galaxy"
The Doctor-
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים