אני מוצאת את עצמי מאוננת כל היום במקום ללמוד למבחנים, לעשות עבודות, וכל דבר אחר שאמורים לעשות.
הבחור פה ענה לך לעניין––את צריכה צעצוע...1 - צעצוע מיני חדש (כמו שהציעו כאן כמה אנשים) שילהיב מעצם היותו חדש או מעצם היותו יעיל ביותר בהגעה לאורגזמה. פעם הכרתי מישהי שיכלה להביא את עצמה לאורגזמה תוך דקה (על השעון) עם מכשיר ספציפי - זה יכול לחסוך לך זמן יקר ופנאי ללימודים ולשאר.
אני לא חושב שלהפסיק לאונן זה פתרון. כלומר, ייצטברו לך הרבה רצונות וחסכים. אולי בטווח ממש רחוק זה ישכיח את הרצון כי הגוף והנפש יתרגלו לחוסר בסקס. מצד שני בטווח הקצר (קרי, תקופת המבחנים הבאה עלינו לרעה) זה יהיה קשה.
מה את בעצם מתכוונת כשאת אומרת 'מאוננת כל היום'? אמרת פעמיים ביום, אפילו עם זה 4 פעמים––אני לא יודעת איך את עושה את זה וכמה זמן לוקח לך, אבל זה לא חייב לקחת כל כך הרבה זמן...
אני יכולה להגיד מנסיון שצעצוע יחסוך לך זמן––אם לא ניסית, אז כדאי. אפשרי מאוד להביא את עצמך לאורגזמה תוך דקה. ואפשרי גם דאבל ואפילו טריפל אורגזמות. מה שאומר שאפילו אם הדאבל וטריפל לוקחים פי שתיים מהזמן... אנחנו מדברים פה על 5 דקות

אם את מפסיקה, סתם יהיה לך חוסר ריכוז וזה יצטבר. ואז באמת רק על זה תחשבי במקום ללמוד למבחנים, לעשות עבודות, וכו'
עכשיו כשאני חושבת על זה, זה פיתרון לא רע בכלל––אם נכשלים בבחינות, ובסוף לא מצליחים בגלל זה לסיים את התואר––אז יהיה מלא זמן שנה הבאה להתחיל לצאת עם מישהו בב''ש

בהצלחה, ותהני!