לפני כחודש הייתי אצל ד"ר אילן זמיר, בין היתר, בעקבות קריאת הפוסט הזה.
היה נורא!
אמרתי לו שאני רוצה לנסות לראות איך הגוף שלי מגיב לחומר, ולהוריד נקודה אחת. זה כבר לא מצא חן בעיניו, כי הוא דחף להוריד עוד נקודות.
הוא הסתכל על הנקודה שרציתי להוריד, ופסק - 600 ש"ח. בשלב הזה פערתי את הפה. כשהסתכלתי באתר שלו, המחירים להורדת נקודות, אמנם נראו לי כמו טבלת מחירים ברמי לוי (מבצע! עשר נקודות ב**** ש"ח!) אבל אמרתי לעצמי שבשביל להיפטר מתסביכים, צריך להיפטר גם מהרבה כסף. מה שכתוב מאוד מאוד מאוד בקטן הוא שהמחירים הם לנקודות בגודל מילימטר! כל מילימטר מוסיף 100-150 ש"ח!
אמרתי לו שאני לא בטוחה שאני מעוניינת לעבור את התהליך, כי לא תיארתי לעצמי שזה יהיה כל כך יקר. או אז הוא התחיל לשלוף לי תמונות זוועה של אנשים אומללים באמת עם נקודות נוראיות שהוא טיפל בהם, וכמובן שהראה גם תמונות של מה שיקרה לי אם אבחר לנתח (תמונות נוראיות של אנשים עם צלקות נוראיות). סה"כ הייתי אצלו בחדר 5 דקות, אבל הופעל עלי מכבש לחצים להוציא כסף עכשיו ומיד, כאילו מדובר בהליך מציל חיים שאני חייבת לעבור. יצאתי משם מזועזעת, כי הייתה לי תחושה שהוא מזנה את המקצוע שלו, ומוליך שולל אנשים תמימים. יום לאחר מכן, התקשר אלי "משמר הלקוחות של ד"ר זמיר" ורצה לשאול אותי איך היה. כשהתחלתי להסביר לו שהד"ר עובד בצורה שגם אם היא כשרה, היא עדיין מסריחה, הוא ביקש לנתק את השיחה.
לפני שבוע הלכתי לרופא אחר, פרופ' שלווה מרדי, הוא מטפל באותה שיטה עם החומצה, היה מקסים! (אפילו נתן לי ספר על תולדות חייו), טיפל בשתי נקודות יותר גדולות מזו שהראיתי לזמיר, וזה עלה 400 ש"ח. לא היה צריך לחזור אליו, הוא היה נעים, מקצועי והסביר על כל פרט ופרט של הטיפול בסבלנות ולבביות. מכיוון שאלו נקודות שטוחות, ייקח להן חודש וחצי להיעלם, אבל בינתיים, אני שבעת רצון!
מוזר.. אולי הוא היה עמוס או משהו..
לי הוא דווקא הסביר הכל בניחותא, היה נחמד והסביר לי איך זה עובד.
נכון, יקר.. אבל הוא לא ניסה לשכנע לעשות כמה והיה מאוד נחמד.
למרות שאני מודה שפעם אחת הייתי אצלו והיו המוווון אנשים אז הוא די זירז את כולם בלחץ כזה, אבל האמת אני יכולה להבין, זה כבר היה שעה אחרי שהוא היה אמור לסיים.. יום שישי.. אדם דתי..
בכל מקרה, יש לי בקשה.
נקודת החן שלי שטוחה וזמיר אמר שלכן לא תיעלם לחלוטין.(ואכן עדיין נשאר לי כתם בהיר)
במידה והנקודות שלך באמת יעלמו לגמרי אשמח אם תכתבי זאת כאן כשזה יקרה, או שתתני לי את המייל שלך ואני אשאל אותך בעוד חודשיים מה המצב.
תודה