נראה נחמד
תהנו
פורסם 22/08/2008 - 13:29
פורסם 24/08/2008 - 04:12
ראיתי באתר של האגודה
נראה נחמד
תהנו
פורסם 29/08/2008 - 10:07
תודה על התגובה ! יש פה דברים חשובים בקשר לשכירות דירה
!
פורסם 14/09/2008 - 03:18
פורסם 29/09/2008 - 19:29
פורסם 29/09/2008 - 23:20
היי
אני מתחיל לחפש דירה רק שלושה שבועות לפני תחילת הלימודים
רציתי לשאול אם המחירים בתקופה הזו יותר גבוהים
ואם באופן כללי יותר קשה למצוא דירה טובה בזמן הזה?
פורסם 27/07/2009 - 20:26
פורסם 19/11/2009 - 08:11
החוזה הזה הוא חתיכת נייר שלא שווה את הדיו שמודפס אליו, אתם יכולים לעשות בדירה כרצונכם ולמשכיר אין ממש יכולת לאכוף דבר. גם אם לא תשלמו כלל תבטלו את הצקים בטחון (שזה מאוד מאוד מומלץ) יקח לו חודשים לפנות אתכם.
וכמובן מצד שני מחר יתפוצץ צינור המים ואתם תקועים חודש ללא שירותים, מה בדיוק תעשו תלכו לבימ"ש?
תתבעו אותו על ספה עם בלאי?? הוא יתבע אתכם על קירות לא נקיים?? התנהלות בבתי משפט נמשכים שנים ואף אחד לא ילך בשביל כמה מאות או אפילו אלפי שקלים.
הדבר החשוב הוא לבטל את הצ'קים בטחון. ואז אין שום סכנה, אם הוא לא מתקן דברים פשוט תעזבו בלי לשלם.
אבל לא צריך להיות קיצוניים רוב הבעלי דירות הם הוגנים ואם אתם אנשים הוגנים אין שום סיבה שלא תסתדרו, אני גר כבר 3 שנים בדירה ללא חוזה, מלבד חוזה שכתבתי בעצמי וחתמתי בשם הבעל בית בשביל ההנחת ארנונה, מפקיד כל חודש ומוריד מהצק תיקונים שצריך לעשות בבית. ועד היום עוד לא פגשתי אותו פנים מול פנים.
פורסם 21/12/2009 - 14:58
פורסם 15/01/2010 - 21:19
מישהו יכול לתת לי מידע על חוזה משני (או משנה)?
מצאתי דירה שנראית מעולה שאני מאוד רוצה. ישנה כבר מישהי שחתומה על חוזה שכירות מול הבעלים ובעצם מוצע לי לחתום על חוזה שכירות מולה כאשר את התשלומים שאני אתן לה היא כבר תעביר לבעלי הדירה.
האם יש לחוזה כזה תוקף חוקי? מהן ההשלכות של חוזה זה וממה אני צריך להיזהר? אילו סעיפים צריך להוסיף והאם יש אפשרות להגן על עצמי במידה והשותפה (שהיא גם המשכירה שלי) תחליט לעזוב את הדירה? האם במצב כזה החוזה שלי עובר לבעלים?
תודה מרא למשיבים.
פורסם 15/01/2010 - 21:28
פורסם 30/01/2010 - 16:34
אחלה שרשור
טיפ נוסף:
עפ"י שיחה עם עורך דין המתמצא בתחום בקרוב הולכת לעבור תקנה חדשה.
רוב הדירות מבוטחות בביטוח כלשהו . בביטוח זה רשום בעל הדירה .
במידה ויגרם נזק לדירה בגלל רשלנות שלכם עלולה חברת הביטוח לראות בכם כגורם הנזק ולתבוע אתכם
רישום שמכם בתור השוכרים הגרים בדירה בחברת הביטוח ימנע מהם לעשות זאת. הוספת שמכם בתור דיירים לא אמורה
לעלות כסף נוסף לבעל הדירה .
פורסם 30/01/2010 - 17:31
פורסם 02/02/2010 - 03:54
יש לי שאלה...
בעל הבית שלי התגלה כלא אמין וכנוכל תאב בצע. הוא לא מטפל כלל בליקויים בבית, וכעת החל לבנות יחידת דיור בחצר שלנו, ששייכת בעיקרון לנו (זה אמנם לא רשום במפורש בחוזה, אך רשום שהדירה שייכת לנו ומן הסתם שגם החצר..). מעבר לרעש ולבלאגן, היחידה גם חוסמת לנו את האור בסלון ובחדר השינה. אני הולכת לעזוב את הדירה ולהפר חוזה. האם יש באפשרותי לבקש ממנו החזר מסויים על החודשיים האחרונים, בהם גרתי באתר בנייה מסריח?
פורסם 12/12/2012 - 21:12
טיפים נוספים :
רצוי לעבור בדירה לחפש ליקויים ולהוסיף אותם לחוזה ככה שכשיוצאים מהדירה לא יוכל בעל הנכס להאשים אתכם בכל מיני דברים שלא שמתם לב אליהם ולא עניינו אתכם כאילו אתם גרמתם להם
לדוגמא : ברזים חסרים באסלה, תריס שבור, שבר של רהיטים שבאים עם הדירה וכד'
רצוי להוסיף לחוזה זמן מירבי לתת לבעל הבית על מנת לתקן ליקויים שונים , וגם להוסיף ליקויים דחופים
לדוגמא: אם יש סתימה בשירותים לא הייתם רוצים לחכות שבוע לבעל הבית , ליקויים דחופים יטופלו תוך 24 שעות ואם לא יוזמן בעל מקצוע על חשבון בעל הבית
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים