מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה עושים?
פורסם 15/07/2007 - 10:00
הרשימת קניות של מה שאנחנו רוצים מבן זוג רלוונטית בדיוק עד השנייה שבה אנחנו מתאהבים במישהו. אם היא נכונה לגביו או לא זה כבר לחלוטין עניין של מזל.
פורסם 15/07/2007 - 10:37
כבר איזה יומיים שכאבה לי השפה התחתונה, עד היום בבוקר הכאב היה בעיקר חיצוני וטיפה הקרין פנימה לתוך הפה, אבל חשבתי שזה מסוג הכאב שיש בעור לפני הופעת פצעון והתעלמתי. היום בבוקר אני קמה וחצי מהשפה התחתונה שלי נפוחה. אז מלבד זאת שאני נראית כאילו מישהו הביא לי בוקס לפה, יש גם עוד כמה דברים: זה כואב מאד, האיזור מאד רגיש, אני בקושי יכולה לדבר או בכלל לעשות פעולות כלשהם עם פה שהוא פתוח טיפה יותר מדי (לצעוק, לפהק וכו')
פורסם 15/07/2007 - 10:55
פורסם 15/07/2007 - 11:03
למה שלא תקפצי לרופאה בבית הסטודנט??
אגב יכול להיות שנעקצת בשנתך?? (דבורה)
אם כן אז הכאב צריך להיות מסוג שורף/גלי חום
ובנתיים קרח / קרטיב .... מאלחש את הכאב
הרשימת קניות של מה שאנחנו רוצים מבן זוג רלוונטית בדיוק עד השנייה שבה אנחנו מתאהבים במישהו. אם היא נכונה לגביו או לא זה כבר לחלוטין עניין של מזל.
פורסם 15/07/2007 - 13:31
פורסם 15/07/2007 - 13:38
אלרגיה?כבר איזה יומיים שכאבה לי השפה התחתונה, עד היום בבוקר הכאב היה בעיקר חיצוני וטיפה הקרין פנימה לתוך הפה, אבל חשבתי שזה מסוג הכאב שיש בעור לפני הופעת פצעון והתעלמתי. היום בבוקר אני קמה וחצי מהשפה התחתונה שלי נפוחה. אז מלבד זאת שאני נראית כאילו מישהו הביא לי בוקס לפה, יש גם עוד כמה דברים: זה כואב מאד, האיזור מאד רגיש, אני בקושי יכולה לדבר או בכלל לעשות פעולות כלשהם עם פה שהוא פתוח טיפה יותר מדי (לצעוק, לפהק וכו')
פורסם 15/07/2007 - 13:46
זה לא קשור להיותך סטודנטית. ואת חייבת ללכת לרופא כי אולי זה הרפס או אפטה או כל אחדג מהדברים הקסומים הללו, זה יכול להיות מצד שני גם סתם זיהום. אל תקחי סיכונים.נראה לי שהעובדה הקטנה שאני לא סטודנטית של בן גוריון יכולה להפריע לי לבקש שירותי רפואה שם. ולא, לא יכול להיות שנעקצתי הכאב הוא לא שורף זה פשוט כואב כאילו שחטפתי מכה או משהו.
"אהבה לפי דעתה זה ממש מצב הרסני: שניים זרים שפתאום רואים אחד את השני, או לא ממש רואים, מריחים, ותוך כלום נהיים מחוברים יותר מאח ואחות. מתחילים לישון יחד באותה המיטה אפילו שהם לא מאותה המשפחה. והרבה פעמים אלה שניים שהם לא ידידים לא מכירים לא חברים ורק שפוטים אחד על השניה, ושיהרס כל העולם. ובאמת, תסתכלי איזה הרס. מתים מאהבות אולי יותר הרבה ממה שמתים מסמים. אולי צריכים שיהיה גם לזה מסלול גמילה".
(אל תגידי לילה, עמוס עוז, עמ' 157).
Yes, כנראה ש you מצאת for this משמעות double !
(לקרוא עם מבטא אמריקאי חזק מדי, יעני heavy).
פורסם 15/07/2007 - 14:06
פורסם 15/07/2007 - 14:13
יש על החיים האלה? :-)
פורסם 15/07/2007 - 14:18
פורסם 15/07/2007 - 23:30
פורסם 16/07/2007 - 00:54
במקום זובירקס - ממליצה על אציקלוביר. התרופה הגנרית. אותה השפעה, 5 גרם במקום 2 עבור אותו סכום.קל לבדוק אם זו אפטה - יהיו פצעים (במין צבע לבן) פתוחים בצד הפנימי של השפה.
אבל זה נשמע כמו הרפס. תשאלי רופא, ואם צריך - זובירקס.
אם ה באמת הרפס, את עדיין בשלב המדבק. לא להתנשק עד שמופיע הפצע (אמנם אז זה לא מדבק, אבל כשיש את הפצע המגעיל של ההרפס, אף אחד לא רוצה להתנשק ממילא).
תמיד יש פעם ראשונה להרפסתודה לכולם, אני אגש כנראה מחר לרופא שלי כבר. אמא שלי גם טוענת שזה הרפס, הנקודה היא שזו פעם ראשונה שיש אצלי משהו כזה בגלל זה זה די חדש ומוזר לי.
פוגי יוצא ברכבת מתל אביב. במקביל הוא יוצא ברכבת מחיפה.
נשאלת השאלה: מתי יפגוש פוגי את עצמו?
שאלה שנייה: האם הוא יתאכזב?
את התשובות יש לשלוח אלינו. את הכתובת ניתן בשבוע הבא, ואז גם יוגרלו הגרסים. סליחה, אז גם יוגרלו הפרסים, גרציה.
בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה!!!
חשוב יותר להיות
שפוי ולא לדעת מה קורהפורסם 16/07/2007 - 03:07
כבר איזה יומיים שכאבה לי השפה התחתונה, עד היום בבוקר הכאב היה בעיקר חיצוני וטיפה הקרין פנימה לתוך הפה, אבל חשבתי שזה מסוג הכאב שיש בעור לפני הופעת פצעון והתעלמתי. היום בבוקר אני קמה וחצי מהשפה התחתונה שלי נפוחה. אז מלבד זאת שאני נראית כאילו מישהו הביא לי בוקס לפה, יש גם עוד כמה דברים: זה כואב מאד, האיזור מאד רגיש, אני בקושי יכולה לדבר או בכלל לעשות פעולות כלשהם עם פה שהוא פתוח טיפה יותר מדי (לצעוק, לפהק וכו')
פורסם 16/07/2007 - 03:09
תודה לכולם, אני אגש כנראה מחר לרופא שלי כבר. אמא שלי גם טוענת שזה הרפס, הנקודה היא שזו פעם ראשונה שיש אצלי משהו כזה בגלל זה זה די חדש ומוזר לי.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים