מעבר לתוכן


- - - - -

איך מכינים קרמל?


2 replies to this topic

#1 אורח - Guest

אורח - Guest
  • אורחים

פורסם 13/12/2006 - 20:12

אני רוצה להכין פאי אגוזים.
איך ממיסים סוכר לקרמל?
(זו שאלה מאד מטומטמת? מישהו פשוט אמר לי שזה דורש הרבה סבלנות. לא מבינה למה זה צריך להיות קשה?!)
תודה!

#2 mipmip

mipmip

    הבחורה עם הציפור

  • גנרלים בדימוס
  • 19316 הודעות:

פורסם 14/12/2006 - 12:38

את צריכה לשים חצי כוס סוכר עם שתי כפות מים במחבת ולהתחיל לערבב.
המווון לערבב.
באיזשהו שלב הצבע יתחיל להשתנות, ואת - ממשיכה לערבב.
עכשיו החלק הטריקי, יש טווח זמן מאוד קצר בין השלב שזה מוכן (את רואה ממש סירופ כתמתם בלי גושים) לשלב שזה נשרף, ואז יש לזה טעם לוואי מבאס.
ומצד שני אם את מכבה את האש והמנה או מה שרצית לעשות עם הכרמל לא מוכן עדיין זה מתקשה מאוד מהר.
אז את צריכה קודם להכין את שאר הדברים שאת רוצה לעשות עם הכרמל ואז את הכרמל בסוף לשפוך איפה שאת רוצה.
בלילות שישי, במוצאי שבת
אוהבים הרבה, מדברים מעט
מנגנים דואט ובבת אחת,
הצלילים עולים והלב נרעד
נישאים הם סחור וסחור
הוא גיטרה היא כינור.



רגע, אז עכשיו אני צריכה לשנות את היוזר לmipBA ?

#3 אורח - Guest

אורח - Guest
  • אורחים

פורסם 14/12/2006 - 19:22

את צריכה לשים חצי כוס סוכר עם שתי כפות מים במחבת ולהתחיל לערבב.
המווון לערבב.
באיזשהו שלב הצבע יתחיל להשתנות, ואת - ממשיכה לערבב.
עכשיו החלק הטריקי, יש טווח זמן מאוד קצר בין השלב שזה מוכן (את רואה ממש סירופ כתמתם בלי גושים) לשלב שזה נשרף, ואז יש לזה טעם לוואי מבאס.
ומצד שני אם את מכבה את האש והמנה או מה שרצית לעשות עם הכרמל לא מוכן עדיין זה מתקשה מאוד מהר.
אז את צריכה קודם להכין את שאר הדברים שאת רוצה לעשות עם הכרמל ואז את הכרמל בסוף לשפוך איפה שאת רוצה.


תודה חמודה!



הוספת תגובה



  


0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים