מעבר לתוכן


תמונה
- - - - -

שניצלים


31 replies to this topic

#1 shorty

shorty

    כמו כלב, רק נחש

  • רשומים+
  • 1603 הודעות:

פורסם 13/03/2007 - 15:37

כל פעם שאני מכינה שניצלים- פירורי הלחם המתובלים לא נדבקים מספיק טוב לבשר, גם אחרי ביצה ושכבה נוספת.

למישהו יש עצה טובה איך להדביק את הפירורים לשניצל? :unsure:
MEN - can't live with
them, can't
push them
under a truck

#2 תומר.ה

תומר.ה

    כסף

  • רשומים+
  • 1094 הודעות:

פורסם 13/03/2007 - 16:01

כל פעם שאני מכינה שניצלים- פירורי הלחם המתובלים לא נדבקים מספיק טוב לבשר, גם אחרי ביצה ושכבה נוספת.

למישהו יש עצה טובה איך להדביק את הפירורים לשניצל? :unsure:


אני חושב שצריך להוסיף קמח.

#3 FriendsFanatic

FriendsFanatic

    מה שצריך לקרות יקרה בכל דרך :)

  • רשומים+
  • 2576 הודעות:

פורסם 13/03/2007 - 19:43

קודם כל קמח- שכבה ממש דקה (אחרי שאת שמה את העוף בקמח תרימי אותו וחבטי בו. קלות, כן? ;) )
אח"כ ביצה
אח"כ פירורי לחם
והופ לשמן :)
אם תמשיכי לעשות מה שכבר עשית, תקבלי מה שכבר קיבלת

#4 planB

planB

    מספיק בן אדם

  • רשומים+
  • 8750 הודעות:

פורסם 13/03/2007 - 23:19

קודם כל קמח- שכבה ממש דקה (אחרי שאת שמה את העוף בקמח תרימי אותו וחבטי בו. קלות, כן? ;) )
אח"כ ביצה
אח"כ פירורי לחם
והופ לשמן :)

ולא לגעת בשניצל במחבת עד שהציפוי מטוגן מספיק, כל הבדיקות האלה כל שניה אם הוא מוכן או לא זה מה שמפורר את כל הציפוי
---------------------- http://www.SWengineer.net --------------------
תמונה מצורפתתמונה מצורפת | תמונה מצורפת | תמונה מצורפת

#5 אורח - yamiyami

אורח - yamiyami
  • אורחים

פורסם 13/03/2007 - 23:30

הס הס הס

אל דאגה
אל תקשיבי להם, מה הם מבינים

בואי ואסביר לך את הסוד


(מביאה כדור בדולח)

שניצלים - יש?
מלח, פלפל, ביצה-יש?

פירורי לחם -יש?

יופי!!! :וי:

ביצה לטרוף.... להוסיף מלח פלפל לפי הטעם, לשים את השניצלים בפנים, ככה תני לזה לשכב איזה 20 דקות (שניצלים לא קפואים, רק להבהיר)
מחממים שמן, לא צריך הרבה, טובלים את השניצלים המושרים בפירורי לחם

והופלה! שניצלי איכות
כמובן לשים אותם על נייר סופג

את יכולה לשלוח לי מכתב תודה אחרי שתטעמי ותהני
B)

#6 תומר$

תומר$

    $

  • רשומים+
  • 3568 הודעות:

פורסם 13/03/2007 - 23:36

כל פעם שאני מכינה שניצלים- פירורי הלחם המתובלים לא נדבקים מספיק טוב לבשר, גם אחרי ביצה ושכבה נוספת.

למישהו יש עצה טובה איך להדביק את הפירורים לשניצל? :unsure:

הכנה: טובלים בקמח מתובלן (אבקת שום, אבקת מרק עוף), טובלים בביצה מקושקשת (מעורבבת עם קצת מים), מצפים בפרורי לחם מתובלים (תערובת תיבול קייג'ן, קצת צ'ילי גרוס, טימין טרי קצוץ).

איך להדביק? פשוט דופקים את השניצל המוכן.

#7 baraks78

baraks78

    כסף

  • רשומים+
  • 4291 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 00:25

הקמח גורם לשיכבה של פירורי הלחם להפרד מהשניצל...

--------------------------------------------------
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
--------------------------------------------------


#8 number6

number6

    Things could be Different. But They're not

  • רשומים+
  • 8641 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 01:26

כל פעם שאני מכינה שניצלים- פירורי הלחם המתובלים לא נדבקים מספיק טוב לבשר, גם אחרי ביצה ושכבה נוספת.

למישהו יש עצה טובה איך להדביק את הפירורים לשניצל? :unsure:


אני בדרך כלל גם עם אותה בעיה. נראה לי שיש אנשים שנולדו עם יכולת הכנת שניצלים ויש כאלה שלא. מה שכן, גיליתי שנחמד לקחת ביסלי גריל למשל, לבחוט בו עד שיהפוך לאבקה ולהוסיף את זה לפירורי הלחם - יוצא שניצל ביסלי שכזה טעים.

הקמח גורם לשיכבה של פירורי הלחם להפרד מהשניצל...


אז הקמח לא עוזר, רק מפריע? אז מה יכול להדביק חזק יותר את הפירורים ? :unsure:

The reception's gotten fuzzy
The delicate balance has shifted
Put on your gloves and your black pumps
Let's pretend the fog has lifted
Now you see me
Now you don't
Now you say you love me
Pretty soon you won't
If we get our full three score and ten
We won't pass this way again
So kiss me with your mouth open
Turn the tires toward the street
And stay sweet


#9 Peaches

Peaches

    קטנונית אך חביבה (ותודה למיפ)

  • גנרלים בדימוס
  • 14236 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 01:35

אז הקמח לא עוזר, רק מפריע? אז מה יכול להדביק חזק יותר את הפירורים ? :unsure:


מלט? דבק מגע? מגנטים וציפוי ברזל?
But home is where the heart is
So your real home’s in your chest

#10 FriendsFanatic

FriendsFanatic

    מה שצריך לקרות יקרה בכל דרך :)

  • רשומים+
  • 2576 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 01:36

הקמח גורם לשיכבה של פירורי הלחם להפרד מהשניצל...


לא אצלי...
וגם לא אצל הטבחים שראיתי עובדים במסעדות (אני מלצרית כבר הרבה יותר מדי זמן)

אני בדרך כלל גם עם אותה בעיה. נראה לי שיש אנשים שנולדו עם יכולת הכנת שניצלים ויש כאלה שלא. מה שכן, גיליתי שנחמד לקחת ביסלי גריל למשל, לבחוט בו עד שיהפוך לאבקה ולהוסיף את זה לפירורי הלחם - יוצא שניצל ביסלי שכזה טעים.אז הקמח לא עוזר, רק מפריע? אז מה יכול להדביק חזק יותר את הפירורים ? :unsure:


וואי, חופשי אני מנסה את זה בפעם הבאה :punk:
אם תמשיכי לעשות מה שכבר עשית, תקבלי מה שכבר קיבלת

#11 Sa-Baba

Sa-Baba

    "אין צורך להמציא גלגל אם אין צורך" (פרופ' ד.ווליך)

  • רשומים+
  • 2379 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 03:36

כל פעם שאני מכינה שניצלים- פירורי הלחם המתובלים לא נדבקים מספיק טוב לבשר, גם אחרי ביצה ושכבה נוספת.

למישהו יש עצה טובה איך להדביק את הפירורים לשניצל? :unsure:



פשוט לשים יותר פירורי לחם בצלחת , ולשים את החזה עוף בתוך הצלחת וללחוץ באמעות קצות האצבעות עליו ( כך שהן פרושות בצורה שווה עליו..)

להפוך ולהמשך באותו האופן.. ואז לבול אותו בביצה...

כן כן.. זה ההיפך מהנורמה.. קודם בפירורים חר כך בביצה ולמחבת..

אמא שלי עושה זאת וזה יוצא פאנן.

מצד שני אם רוצים שניצל שבחימומו מחדש בנור או במיקרו יהיה פריך ולא יריח יותר מדיי מביצה עדיף הסדר הרגיל של ביצה וז פירורי לחם (אגב

פירורי לחם סדרת "זהב" של אוסם מומלצים..)

הסדר הפוך טוב לדעתי כאשר אוכלים את השניצל ולא שומרים אותו ( כלומר כשהוא טרי.. :) )

#12 ~קוצי~

~קוצי~

    לא קוּצ'י ולא קוֹצי, זה קוּצִי!! תודה :)

  • רשומים+
  • 5405 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 10:20

גיליתי שנחמד לקחת ביסלי גריל למשל, לבחוט בו עד שיהפוך לאבקה ולהוסיף את זה לפירורי הלחם - יוצא שניצל ביסלי שכזה טעים.

עזוב אותך ביסלי, נסה עם קורנפלקס :מרייר:
נגה/מאיר אריאל

נגה היא לצידי ישנה
מי זה עכשיו בעדנה
מפשק את שפתיה
מי עושה לי טובות

נגה טוב לה עכשיו לצידי
מישהו שם בידי
יד אחת מידיה
מי עושה לי טובות

נגה אני רוצה
לראות לך את החלום
נגה לראות את זה אשר
משכין בך שלום
לומר לו תודה.

נגה כמה קשה לה לחיות
פעם רצתה להיות
בת מאה ליומיים
להיות נבונה.

#13 Romba

Romba

    3 שנים חיכיתי לרגע הזה ועכשיו... מה כותבים פה?

  • רשומים+
  • 585 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 15:26

כדאי לייבש את חזה העוף במגבת נייר לפני שטובלים אותו בביצה (עם או בלי קמח קודם) ובפירורי לחם. ככה זה נצמד יותר טוב. ולא שכבה עבה מדי של פירורים - או במילים אחרות - פירורים דקים. אני אוהבת גם לשים שומשום בפירורי הלחם. זה יוצא יפה וטעים.
ועוד שידרוג - לטרוף עם הביצה גם כף חרדל. או שום כתוש. או מיונז. מה שאוהבים.

#14 וולברין

וולברין

    משתמש טרי

  • רשומים
  • 16 הודעות:

פורסם 14/03/2007 - 20:38

תפקיד הקמח לתת לשניצל להיות תפוח יותר ,זה נראה טוב יותר לכן במסעדות או במזנונים נהוג להוסיף קמח .
אין שום צורך להוסיף קמח לשניצלים ביתיים כי זה רק גורע מהטעם ,למרות שזה נראה טוב .
כדי שהציפוי לא יפרד יש לדאוג ל שני דברים 1 :להכניס את השניצלים למחבת רק לאחר שהשמן רותח .
2:הביצה משמשת כ"דבק " לכן להעביר את חזה העוף מצלוחית הביצה לקערת פרורי הלחם ישר ולהעיף מקערת פרורי הלחם את גושי הביצה ופירורים שנותרו בין שניצל לשניצל .

#15 Frik

Frik

    משהו קטן וטוב

  • רשומים+
  • 12100 הודעות:

פורסם 15/03/2007 - 10:21

כדאי לייבש את חזה העוף במגבת נייר לפני שטובלים אותו בביצה (עם או בלי קמח קודם) ובפירורי לחם. ככה זה נצמד יותר טוב. ולא שכבה עבה מדי של פירורים - או במילים אחרות - פירורים דקים. אני אוהבת גם לשים שומשום בפירורי הלחם. זה יוצא יפה וטעים.
ועוד שידרוג - לטרוף עם הביצה גם כף חרדל. או שום כתוש. או מיונז. מה שאוהבים.

אכלתי משהו דומה לא מזמן, והחרדל הוסיף כל כך המון!

אגב, לפני שבוע טעמתי את השניצל הכי טעים בעולם. אחות של השותף הכינה ציפוי מיוחד שונה ומדהים, שהתמוגגתי מהשניצל הזה כאילו הוא נחת היישר מגן עדן.
צריך להפעיל לחץ עכשיו כדי להשיג את המתכון הסודי. :מרייר:

יש על החיים האלה? :-)




הוספת תגובה



  


0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים