איך מאוננים?
אורח - אורח/ת
פורסם 06/10/2007 - 14:04
אני רוצה לדעת עכשיו ת'כלס מה עושים כדי להרגיש על מה כל הרעש.
גברים- פשוט שמים את היד שלהם סביב האיבר מין ודוחפים קדימה אחורה כדי להרגיש כאילו הם דוחפים לתוך בחורה?
נשים- מה הן עושות? דוחפות אצבע פנימה כדי להרגיש כאילו חודרים אליה? אם הבחורה בתולה, זה יכול לקרוע את הקרום, לא?
בקיצור, הדרכתם לגבי שני המינים. איך זה נעשה?
טיפים לשיפור החוויה יתקבלו בברכה.
נוחו על משכבכם בשלום.
פורסם 06/10/2007 - 14:06
אז ככה. אף פעם לא אוננתי. נעזוב את השוק של כולם איך זה קרה, אבל זה קרה.
גברים- פשוט שמים את היד שלהם סביב האיבר מין ודוחפים קדימה אחורה כדי להרגיש כאילו הם דוחפים לתוך בחורה?
נשים- מה הן עושות? דוחפות אצבע פנימה כדי להרגיש כאילו חודרים אליה? אם הבחורה בתולה, זה יכול לקרוע את הקרום, לא?
נוחו על משכבכם בשלום.
מה אנחנו מתים?
"המורה אומר שזה דבר גדול למות למען האמונה, ואבא אומר שזה דבר גדול למות למען אירלנד, ואני שואל את עצמי אם יש מישהו בעולם שרוצה שנחייה" (האפר של אנג'לה)
הרשימת קניות של מה שאנחנו רוצים מבן זוג רלוונטית בדיוק עד השנייה שבה אנחנו מתאהבים במישהו. אם היא נכונה לגביו או לא זה כבר לחלוטין עניין של מזל.
אורח - השכן
פורסם 06/10/2007 - 14:21
דבר ראשון סחתיין על הניסוח העדין של השאלה,מעניין שגברים דוחפים לתוך בחורה ואילו בחורה צריכה שיחדרו אליה.... אז בואי נענה לך :לגבי אוננות של גבר ,מה אכפת לך ,אנחנו דוחפים וזהו !! לגבי אוננות של אישה,תתחברי לעצמך, תכירי את עצמך,צאי למסע לגילוי נשיותך...וכך הלאה והלאה...אז ככה. אף פעם לא אוננתי. נעזוב את השוק של כולם איך זה קרה, אבל זה קרה.
נוחו על משכבכם בשלום.
אורח - carpe_diem
פורסם 06/10/2007 - 14:27
דבר ראשון סחתיין על הניסוח העדין של השאלה,מעניין שגברים דוחפים לתוך בחורה ואילו בחורה צריכה שיחדרו אליה.... אז בואי נענה לך :לגבי אוננות של גבר ,מה אכפת לך ,אנחנו דוחפים וזהו !! לגבי אוננות של אישה,תתחברי לעצמך, תכירי את עצמך,צאי למסע לגילוי נשיותך...וכך הלאה והלאה...
למה החלטת אוטומטית שבחורה פתחה את השרשור?
פורסם 06/10/2007 - 14:29
דבר ראשון סחתיין על הניסוח העדין של השאלה,מעניין שגברים דוחפים לתוך בחורה ואילו בחורה צריכה שיחדרו אליה.... אז בואי נענה לך :לגבי אוננות של גבר ,מה אכפת לך ,אנחנו דוחפים וזהו !! לגבי אוננות של אישה,תתחברי לעצמך, תכירי את עצמך,צאי למסע לגילוי נשיותך...וכך הלאה והלאה...
איכשהו, כשזה בא ממך....
אם ידע זה כח והכח משחית, אז מה היית רוצה לדעת היום?
דעת אמת-התנועה לשחרור מהדת, לקידום הנאורות וההשכלה
אורח - @Elichka@
פורסם 06/10/2007 - 14:36
אז ככה. אף פעם לא אוננתי. נעזוב את השוק של כולם איך זה קרה, אבל זה קרה.
נוחו על משכבכם בשלום.
every time u masturbate, god kills a kitten
המנע/י מאוננות.
בברכה,
תנו לחיות לחיות.
פורסם 06/10/2007 - 19:41
every time u masturbate, god kills a kitten
המנע/י מאוננות.
בברכה,
תנו לחיות לחיות.
הוספת תגובה