הסרת שיער בלייזר-השוואת מחירים
פורסם 27/12/2007 - 13:09
הבעיה היא שמרבית החברות (למעשה כולן, פרט ל"כללית אסטתיקה") לא מוכנות למסור מחירים או מס' פגישות בטלפון.
החלטתי שאם כבר, אז כבר, וקבעתי תור לכמעט של סוגי הרשתות שקיימות בב"ש. בשבוע הבא או בעוד שבועיים אני אעדכן את ההודעה עם המחירים שהציעו לי וכמות הטיפולים...
בקיצור אני אנסה לעשות סקירה כמה שיותר מקיפה על הנושא...
אם למישהי יש דברים שמעניינים אותה או שאלות לגבי הטיפול, אולי תשאירו פה הודעות וככה אני אדע לאן לכוון בפגישות.
סופ"ש נעים!
אורח - צעירה...
פורסם 29/12/2007 - 17:44
בעקבות כמה כתבות שקראתי בפורום, התחלתי להתעניין בנושא של הסרת שיער בלייזר.
הבעיה היא שמרבית החברות (למעשה כולן, פרט ל"כללית אסטתיקה") לא מוכנות למסור מחירים או מס' פגישות בטלפון.
החלטתי שאם כבר, אז כבר, וקבעתי תור לכמעט של סוגי הרשתות שקיימות בב"ש. בשבוע הבא או בעוד שבועיים אני אעדכן את ההודעה עם המחירים שהציעו לי וכמות הטיפולים...
בקיצור אני אנסה לעשות סקירה כמה שיותר מקיפה על הנושא...
אם למישהי יש דברים שמעניינים אותה או שאלות לגבי הטיפול, אולי תשאירו פה הודעות וככה אני אדע לאן לכוון בפגישות.
סופ"ש נעים!
בעיקרון, נראה לי שהכי חשוב זה מחירים ומס' טיפולים כמו שאמרת, ובנוסף מי מבצע את הטיפול- אם זה רופאים או טכנאים.
אורח - morag
פורסם 30/12/2007 - 17:17
http://www.clalit.or...esthetics/sale/
הסרת שיער בלייזר לנשים
בית שחי או מפשעה - 850 שקלים
שוקיים - 1,700 שקלים
25 אחוזים הנחה על מגוון אזורים
הסרת שיער בלייזר לגברים
חבילת חזה + בטן - 3,200 שקלים
חזה או בטן או גב עליון או גב תחתון - 1,900 שקלים
כתפיים – 1,680 שקלים
טיפולים אסתטיים
טיפול בבוטוקס או בוטולניום
אזור אחד - 1,000 שקלים
שני אזורים - 1,900שקלים
שלושה אזורים- 2,700 שקלים
ניתוחים פלסטיים
30 אחוזים הנחה ללקוחות המושלם
עד 36 תשלומים (מותנה בגובה העסקה)
חבר מביא חבר
לקוח כללית אסתטיקה, אשר יביא לקוח חדש אחד או יותר, שיזמין תוכנית בסכום כולל הגבוה מ- 2,000 שקלים, יקבל ערכת מתנה מבית כללית אסתטיקה הכוללת: קרם פנים, קרם פנים לילה, סרום ופילינג.
חיילים ומשוחררים
25 אחוזים הנחה לחיילים ולחיילים משוחררים (עד שנה מיום השחרור) על כל הטיפולים בכללית אסתטיקה.
הוספת תגובה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים