מעבר לתוכן


תמונה
- - - - -

שניצלונים בבירה ?


3 replies to this topic

#1 קוקוס

קוקוס

    לא סתם ברונזה - רשום+!

  • רשומים+
  • 471 הודעות:

פורסם 31/12/2007 - 01:37

הייתי שמח לדעת איך מכינים שניצלונים בבירה. למישהו יש רעיון ?

אם בא לכם לצאת טובי לב בדרך אחרת אתם תמיד מוזמנים להגיש מתכון לשניצלונים בציפוי אחר אבל בירה נשמע לי קסום למדי ...

מתגעגעים לדיגר, באמפי,
הנסיך הפרסי ועוד... ועוד... ועוד... ?

אולדיז - נוסטלגיה ולתמידמעל 900 משחקים ישנים, הורדות, סיקורים, תמונות והכל בעברית !

#2 אורן ש.

אורן ש.

    פעיל בנושא טבעות בצל

  • רשומים+
  • 4102 הודעות:

פורסם 31/12/2007 - 02:22

הייתי שמח לדעת איך מכינים שניצלונים בבירה. למישהו יש רעיון ?

אם בא לכם לצאת טובי לב בדרך אחרת אתם תמיד מוזמנים להגיש מתכון לשניצלונים בציפוי אחר אבל בירה נשמע לי קסום למדי ...


אני מכיר מתכונים לזה, אבל אף פעם לא ניסיתי כי זה מצריך טיגון עמוק, אחת המלאכות השנואות עלי.
בלילת בירה בסיסית מורכבת מבקבוק בירה, כוס קמח, וביצה. אופן ההכנה הוא כזה -
מערבבים את הקמח עם תבלינים כפי ראות עיניך (מלח, פלפל, פפריקה, משהו חריף אם אתה אוהב וכו'), מוסיפים את הביצה וטורפים יחד. את הבירה מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת בלילה סמיכה.
עכשיו, את חתיכות העוף/דג טובלים קודם כל בקצת קמח (כמו בשניצלים רגילים), כדי שהבלילה תדבק אליהן יותר טוב. טובלים בקמח, אח"כ בבלילה, והישר אל הצ'יפסר. לא קשה, לא מסובך, כן משמין, כן מלכלך את כל הבית בשפריצים של שמן ;) .
הכותב אינו קוסמטיקאית

Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read - Groucho Marx

מייספייס

#3 Cory

Cory

    כי ה A+

  • רשומים+
  • 527 הודעות:

פורסם 01/01/2008 - 22:54

אם רוצים תוצאה טובה יותר, כדאי גם להשרות את העוף קודם בבירה, ואז מרגישים יותר טוב את הטעם ולא רק בבלילה
. .

. .

#4 מסובכת עם עצמי

מסובכת עם עצמי

    לא סתם ברונזה - רשום+!

  • רשומים+
  • 356 הודעות:

פורסם 02/01/2008 - 02:59

אוקיי.. יש לי מתכון מעולה , מניסיון..
אמנם זה לא בירה... אבל זה מתכון מצויין .. לנתחי עוף (חזה עוף כמובן)

פורסים חזה עוף איך שרוצים... עדיף ריבועים של 3*3 או 4*4 ,
לא דק מדי ולא עבה מדי

את נתחי העוף מניחים בקערה עם שמן זית, לימון סחוט ואפשר גם עשבי תיבול כמו טימין או רוזמרין (לא חייבים) .

עדיף להשרות את זה כמה שעות טובות... (יממה זה עוד יותר טוב) .

אחר כך , מכינים תערובת של רוטב סויה , אבקת קורנפלור (בערך 5 כפות) , ו- 3 חלבונים של ביצה (הלבן כמובן)
מערבבים את הבלילה טוב טוב , עד שזה קצת נהיה קצפי...

ומניחים בבלילה הזו את נתחי העוף . נותנים לזה חצי שעה להיספג בבלילה.
ואז אפשר להתחיל לטגן. ככה, כמו שזה..
זה יוצא פשוט מעדן , רך מבפנים וקריספי בחוץ...

אפשר , אם בא לכם טעם מתקתק, לטפטף אחרי הטיגון , כמה טיפות של סילאן (דבש תמרים) , או דבש רגיל .

ובכלל , להוסיף את המתכון הזה מעל סלט ירוק (חסות וכו')
תאמינו לי , מעדן. שווה !!!



הוספת תגובה



  


0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים