מה אפשר לעשות עם תואר ראשון
פורסם 03/12/2008 - 12:15
שלום,
רציתי לשאול מספר שאלות.
מה אפשר לעשות עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות?
אילו אפשרויות תעסוקה יש ?
תודה
שלום לבוגרת,
תואר ראשון במדעי ההתנהגות ייתן לך בסיס רחב בתחום מדעי החברה, בדגש על פסיכולוגיה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. למרות שלא מדובר בהכרח בתחום למכוון לעיסוק ספציפי כלשהו, יש מגוון די רחב של תפקידים שבהם הבסיס הזה יעזור לך מאוד. לדוגמה תוכלי לעבוד במשאבי אנוש, שיווק ופרסום, גופי עיתונות ותקשורת, ארגונים חברתיים, משרדי ייעוץ, שירות ציבורי ועוד.
בהצלחה!
אורח - Guest_אורח_*
פורסם 07/12/2008 - 18:03
מישהו מכיר מישהו עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות שעובד בשיווק ופרסום, גופי עיתונות ותקשורת? לא נראה לי... אבל אשמח לשמוע אם יש כאלה ומה הם עושים.שלום לבוגרת,
תואר ראשון במדעי ההתנהגות ייתן לך בסיס רחב בתחום מדעי החברה, בדגש על פסיכולוגיה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. למרות שלא מדובר בהכרח בתחום למכוון לעיסוק ספציפי כלשהו, יש מגוון די רחב של תפקידים שבהם הבסיס הזה יעזור לך מאוד. לדוגמה תוכלי לעבוד במשאבי אנוש, שיווק ופרסום, גופי עיתונות ותקשורת, ארגונים חברתיים, משרדי ייעוץ, שירות ציבורי ועוד.
בהצלחה!
פורסם 07/12/2008 - 21:57
אולי זה יענה לך על השאלה:שלום,
רציתי לשאול מספר שאלות.
מה אפשר לעשות עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות?
אילו אפשרויות תעסוקה יש ?
תודה
שרשור שפתח סטודנט שסיים תואר ראשון במדעי ההתנהגות והגיע לשוק העבודה
לסיכום, זהו תואר מחקרי ולא יישומי. הוא מאפשר תואר שני בפסיכולוגיה, לקויות למידה, מנהל עסקים וכו'.
אבל צריך לזכור שהתואר עצמו אינו מעשי, העבודות שתוכלי לקבל באמצעותו, תוכלי להתקבל אליהן גם בלעדיו,
וחלק קטן מאלו שסיימו תואר ראשון במדעי ההתנהגות מתקבלים בהמשך לתואר שני.
מעבירה שיעוריים פרטיים במקצועות אלו ובתוכנות סטטיסטיות (SPSS, STATISTICA ו-SAS)
לפרטים: 050-9008703
פורסם 29/12/2008 - 01:39
לכאורה כן, אבל החברה שאני עובדת בה מחפשת יותר תכונות אופי ופחות "איזה תואר עשית". אם אתה שוס, יש לך סיכוי להתקבל גם אם למדת אנתרופולוגיה (not that there's anything wrong with that). זה מודל הגיוס האמריקאי - אני חושבת שזה עובד ככה גם במקינזי וכאלה.אבל את עשית פסיכולוגיה עם ניהול (אז זה בכל זאת מוסיף לך משהו לעומת מישהו שלמד רק פסיכו'/מדה"ת..), לא?!
הוספת תגובה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים