מעבר לתוכן


תמונה
- - - - -

עוגת תפוז-שוקולד כל כך קלה להכנה


No replies to this topic

#1 איה

איה

    המניבה

  • רשומים+
  • 2710 הודעות:

פורסם 19/01/2009 - 17:42

נזכרתי שפעם פרסמתי כאן מתכון שהמצאתי לעוגת לימון. הכנתי אותה בשבת ושוב היו אחלה תגובות.
בעקבות זאת, חשבתי שהרעיון הבסיסי של העוגה יכול לשמש גם לעוגות אחרות, וכך נוצרה עוגת התפוז-שוקולד.
מה שהופך את העוגות האלו לכיפיות הם התפוחים המגוררים, אני שוקלת לרשום על העניין הזה פטנט... :)



עוגת תפוז-שוקולד

חומרים:
2 כוסות קמח
כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
4 ביצים טרופות
1/2 כוס מים
קליפת תפוז מגוררת מתפוז אחד
מיץ מתפוז אחד
2 תפוחים ירוקים מגוררים גס
100 גרם חמאה/מחמאה מומסת
חפיסה ושליש של שוקולד מריר

הכנה:
1. מוסיפים את החומרים בסדר הבא: ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח, מים, תפוחים, מיץ תפוז וקליפתו, ולבסוף - חמאה מומסת.
2. שופכים לתבנית בינונית.
3. ממיסים שוקולד, מקשטים מעל העוגה באופן אבסטרקטי ובוללים עם מזלג (כמו עוגת שיש).
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות).
5. כשהעוגה נראית יציבה ושחומה, מכניסים קיסם לאמצע, ואם הוא יוצא כמעט יבש, העוגה מוכנה.
"אל תשכח שזנב הוא לא רק זנב, ויותר משהזנב קשור לבעליו, בעליו קשור אליו!"



הוספת תגובה



  


0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים