מעבר לתוכן


תמונה
- - - - -

עוגיות גרנולה של קארין גורן


4 replies to this topic

#1 heftziba

heftziba

    Feel The Love Generation

  • רשומים+
  • 795 הודעות:

פורסם 01/02/2009 - 00:38

אז נכון שהיא over נחמדה כזו ויש כאלו שהיו רוצים להכאיב לה
אבל יש לה הברקות מידי פעם
אז לבקשת השותף שלי למעבדה ולקריאות השמחה של השותפות החלטתי להכין עוגיות גרנולה
ותקשיבו, יצא מעולה:

  • גר'200 חמאה רכה (לי לא היה מספיק אז שילבתי עם חצי שמן קנולה לפי העין)
  • 2/3 כוס סוכר לבן (120 גר')
  • 1 כוס סוכר חום כהה (240 גר') אל תנסו להתחכם ולשים סוכר לבן, זה לא ממש עובד
  • 2 ביצים
  • 1 ו- 2/3 כוסות קמח (230גר')
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית קינמון
  • 3 כוסות שיבולת שועל
  • תוספות לבחירתכם: צימוקים, אגוזים, חמוציות וכו..

מערבבים את 1+2+3+8
מוסיפים את הביצים אחת אחת (שמים אחת מערבבים עד שהיא משתלבת ומוסיפים את השנייה)
מוסיפים את 5+6+7 ומערבבים אבל לא יותר מידי
מוסיפים את שיבולת השועל (אפשר להשתמש בשיבולת שועל של תלמה, אני משתמשת בזו של "קוואקר" היא משתלבת יותר טוב)
מוסיפים את התוספות
עושים כדורים כמו קציצות קטנות ומניחים בתבנית במרחקים של בערך 3 ס"מ אחד מהשני כי הם מתנפחות
בתנור שחומם מראש (תמיד רציתי לומר את זה :)) ל- 160 מעלות - למשהו כמו 15 דק'. לא יותר!
הן לא נראות מוכנות כ"כ אבל זה בסדר כי בקירור הן מתקשות נורא
צריך להיסתכל מתחת ולראות שהעוגיה נהייתה שחומה בתחתית.

בתאבון <:-)
חפצי -

If there was a better way to go then it would find me
I can't help it, the road just rolls out behind me
Be kind to me, or treat me mean
I'll make the most of it, I'm an Extraordinary Machine

#2 c-vahn

c-vahn

    פתאטית (ותודה לתומרק'ה שהאיר את עיני)

  • רשומים+
  • 622 הודעות:

פורסם 01/02/2009 - 10:37

אז נכון שהיא over נחמדה כזו ויש כאלו שהיו רוצים להכאיב לה
אבל יש לה הברקות מידי פעם
אז לבקשת השותף שלי למעבדה ולקריאות השמחה של השותפות החלטתי להכין עוגיות גרנולה
ותקשיבו, יצא מעולה:

  • גר'200 חמאה רכה (לי לא היה מספיק אז שילבתי עם חצי שמן קנולה לפי העין)
  • 2/3 כוס סוכר לבן (120 גר')
  • 1 כוס סוכר חום כהה (240 גר') אל תנסו להתחכם ולשים סוכר לבן, זה לא ממש עובד
  • 2 ביצים
  • 1 ו- 2/3 כוסות קמח (230גר')
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית קינמון
  • 3 כוסות שיבולת שועל
  • תוספות לבחירתכם: צימוקים, אגוזים, חמוציות וכו..

מערבבים את 1+2+3+8
מוסיפים את הביצים אחת אחת (שמים אחת מערבבים עד שהיא משתלבת ומוסיפים את השנייה)
מוסיפים את 5+6+7 ומערבבים אבל לא יותר מידי
מוסיפים את שיבולת השועל (אפשר להשתמש בשיבולת שועל של תלמה, אני משתמשת בזו של "קוואקר" היא משתלבת יותר טוב)
מוסיפים את התוספות
עושים כדורים כמו קציצות קטנות ומניחים בתבנית במרחקים של בערך 3 ס"מ אחד מהשני כי הם מתנפחות
בתנור שחומם מראש (תמיד רציתי לומר את זה :) ) ל- 160 מעלות - למשהו כמו 15 דק'. לא יותר!
הן לא נראות מוכנות כ"כ אבל זה בסדר כי בקירור הן מתקשות נורא
צריך להיסתכל מתחת ולראות שהעוגיה נהייתה שחומה בתחתית.

בתאבון <:-)



מסכימה איתך לגמרי- גם שהעוגיות מעולות, וגם שהיא נורא מעצבנת.
Someday we'll find it, the rainbow connection- The lovers, the dreamers, and me
-Kermit The Frog
-

#3 heftziba

heftziba

    Feel The Love Generation

  • רשומים+
  • 795 הודעות:

פורסם 01/02/2009 - 10:48

מסכימה איתך לגמרי- גם שהעוגיות מעולות, וגם שהיא נורא מעצבנת.


חחח.. חשבתי להעלות לפה את הוידאו של ההכנת עוגיות אבל אמרתי שכדאי שאני אחסוך את זה מכם :)
חפצי -

If there was a better way to go then it would find me
I can't help it, the road just rolls out behind me
Be kind to me, or treat me mean
I'll make the most of it, I'm an Extraordinary Machine

#4 woff

woff

    ...

  • מנהלי פורום
  • 1721 הודעות:

פורסם 02/02/2009 - 14:25

בתאבון <:-)


חחח.. חשבתי להעלות לפה את הוידאו של ההכנת עוגיות אבל אמרתי שכדאי שאני אחסוך את זה מכם :)



תודה לך ;) X2 :)

תמונה מצורפת תמונה מצורפת ג'ורג'

צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע.
עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להכנע.

תמונה מצורפתתמונה מצורפתתמונה מצורפתתמונה מצורפת

תמונה מצורפתתמונה מצורפתתמונה מצורפתתמונה מצורפת

תמונה מצורפתתמונה מצורפתתמונה מצורפתתמונה מצורפת

דסטי
איזה דסטי של חבר.

עכשיו הכל בסדר שינוי ניכר באוויר.
יש מקום לסיפור חדש.

הם צומחים לפלא זעטוטים / יפייפים כאלה הם התותים / קטוף אותם בנחת, שים על הלשון / ונשיר ביחד את הפזמון. פזמון: תותים תותים כאלה זעטוטים / תותים תותים, תותים כל היום / תותים תותים שנהיה מבסוטים / תותים תותים תותים כל היום.תותים עם שמנת / תותים עם גלידה / /תותים עם קצפת / אחרי הסעודה / עוד מעט יגיע חג הביכורים / גם להם מגיע שיר מן השירים!

תמונה מצורפת דרך אגב, הקולר האדום הוא לכבוד פיני!

You've already won me over in spite of me And don't be alarmed if I fall head over feet

"בעיני כלב" - סיפורים מנק' מבט על ארבע

געגוע...
אבל איך הוא עשה את זה?
ג'קתמונה מצורפת תמונה מצורפת


#5 thats me

thats me

    כסף

  • רשומים+
  • 2029 הודעות:

פורסם 02/02/2009 - 19:08

אז נכון שהיא over נחמדה כזו ויש כאלו שהיו רוצים להכאיב לה
אבל יש לה הברקות מידי פעם
אז לבקשת השותף שלי למעבדה ולקריאות השמחה של השותפות החלטתי להכין עוגיות גרנולה
ותקשיבו, יצא מעולה:

  • גר'200 חמאה רכה (לי לא היה מספיק אז שילבתי עם חצי שמן קנולה לפי העין)
  • 2/3 כוס סוכר לבן (120 גר')
  • 1 כוס סוכר חום כהה (240 גר') אל תנסו להתחכם ולשים סוכר לבן, זה לא ממש עובד
  • 2 ביצים
  • 1 ו- 2/3 כוסות קמח (230גר')
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית קינמון
  • 3 כוסות שיבולת שועל
  • תוספות לבחירתכם: צימוקים, אגוזים, חמוציות וכו..

מערבבים את 1+2+3+8
מוסיפים את הביצים אחת אחת (שמים אחת מערבבים עד שהיא משתלבת ומוסיפים את השנייה)
מוסיפים את 5+6+7 ומערבבים אבל לא יותר מידי
מוסיפים את שיבולת השועל (אפשר להשתמש בשיבולת שועל של תלמה, אני משתמשת בזו של "קוואקר" היא משתלבת יותר טוב)
מוסיפים את התוספות
עושים כדורים כמו קציצות קטנות ומניחים בתבנית במרחקים של בערך 3 ס"מ אחד מהשני כי הם מתנפחות
בתנור שחומם מראש (תמיד רציתי לומר את זה :)) ל- 160 מעלות - למשהו כמו 15 דק'. לא יותר!
הן לא נראות מוכנות כ"כ אבל זה בסדר כי בקירור הן מתקשות נורא
צריך להיסתכל מתחת ולראות שהעוגיה נהייתה שחומה בתחתית.

בתאבון <:-)


תודה על המתכון- כבר הרבה זמן רציתי לעשות עוגיות גרנולה אבל לא היה לי כוח לחפש מתכון..
עכשיו נתת לי מוטיבציה



הוספת תגובה



  


0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים