|
איך לצרוב סרטי DVD ?
פורסם 13/02/2005 - 17:27
Fox

- מתחיל/ה להבין בדיחות פורום
-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
איך מעתיקים סרט DVD שלקחנו לשבת מהספריית וידאו, למדיה ריקה? 
כמובן שיש צורב DVD במחשב ומדיה ריקה...
"אם לא הצלחת בנסיון ראשון, כנראה שצניחה חופשית זה לא בשבילך" (סטיבן רייט)
0
פורסם 13/02/2005 - 17:34
Karnaf

- הקרנף של הפורום
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
Fox, בתאריך 13/2/05 , 16:27, אמר/ה: איך מעתיקים סרט DVD שלקחנו לשבת מהספריית וידאו, למדיה ריקה? 
כמובן שיש צורב DVD במחשב ומדיה ריקה...
יש תוכנות שעושות את העבודה...
פה למשל
"עכשיו הכל מתחבר..."
סוף אימון מתקדם - קורס מקרמה אוגוסט 1994
0
פורסם 13/02/2005 - 19:18
Fox

-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
Karnaf, בתאריך 13/2/05 , 16:34, אמר/ה: יש תוכנות שעושות את העבודה...
מה באמת?
ואני חשבתי שאני אצטרך לכתוב אחת כזו....
בכל מקרה, אם יש מישהו שיודע/מכיר תוכנה ואיך להעתיק סרט מ-DVD למדיה ריקה, ויכול להסביר יתקבל בברכה....
(עד כמה שאני יודע, הסרטים יותר גדולים מ- 4.7G ולכן צריך להעיף כל מיני דברים כמו למשל תרגומים בשפות אחרות, או דיבוב שהוא לא אנגלית וכו')
0
פורסם 13/02/2005 - 19:36
ואללה...

- (כבר לא) הבנץ של הפורום
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
Fox, בתאריך 13/2/05 , 18:18, אמר/ה: מה באמת?
ואני חשבתי שאני אצטרך לכתוב אחת כזו....
בכל מקרה, אם יש מישהו שיודע/מכיר תוכנה ואיך להעתיק סרט מ-DVD למדיה ריקה, ויכול להסביר יתקבל בברכה....
(עד כמה שאני יודע, הסרטים יותר גדולים מ- 4.7G ולכן צריך להעיף כל מיני דברים כמו למשל תרגומים בשפות אחרות, או דיבוב שהוא לא אנגלית וכו')
קודם כל תמיד אפשר לקודד מחדש את הסרט - מאבדים קצת מהאיכות - לפי דעתי זה לא מורגש.
אופציה אחרת זה לצרוב על DVD DUAL LAYER - החסרון זה שהמדיות נורא יקרות - באזור ה50 ש"ח לדיסק ריק
0
פורסם 13/02/2005 - 20:50
Fox

-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
ואללה..., בתאריך 13/2/05 , 18:36, אמר/ה: קודם כל תמיד אפשר לקודד מחדש את הסרט - מאבדים קצת מהאיכות - לפי דעתי זה לא מורגש
למה לקודד מחדש ?
אני רק רוצה לצרוב מה שחשוב בסרט...
0
פורסם 13/02/2005 - 23:05
Karnaf

- הקרנף של הפורום
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
Fox, בתאריך 13/2/05 , 19:50, אמר/ה: למה לקודד מחדש ?
אני רק רוצה לצרוב מה שחשוב בסרט...
אתה יכול גם לעשות RIP ולשמור בתור DIVX או משהו כזה...
התוכנות האלה עושות הכל לבד FOX ,
תשיג אותן ןנסה אותן.
"עכשיו הכל מתחבר..."
סוף אימון מתקדם - קורס מקרמה אוגוסט 1994
0
פורסם 14/02/2005 - 00:42
Fox

-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
Karnaf, בתאריך 13/2/05 , 22:05, אמר/ה: אתה יכול גם לעשות RIP ולשמור בתור DIVX או משהו כזה...
אולי לא הייתי ברור מספיק...
אני רוצה לעשות לי עותק של כל מיני סרטים שיש בספריית הוידאו ושווים צפייה חוזרת...
בעותק הזה לא מעניין אותי שיש תרגום לפורטוגזית או להונגרית, רק מעניין אותי שיהיה הסאונד האיכותי (5.1 ערוצים או DTS) והתמונה האיכותית (540 קווים)...
אני יודע שאפשר לעשות זאת, רק אני לא יודע איך...
אני יודע גם שזה לא כל כך חוקי  אבל זה לשימוש ביתי...
0

- הערס של הפורום.
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
DVD Shrink description Download
DVD Shrink is software to backup DVD disks. You can use this software in conjunction with DVD burning software of your choice, to make a backup copy of any DVD video disk.
DVD Shrink does not burn DVDs! The output from DVD Shrink is saved as files on your hard drive, which you can then burn to a DVD-R using separate burning software, such as the software provided with your DVD-R drive.
Why Use DVD Shrink :
Most DVD titles are designed to prevent you from making copies.
The first preventative measure is encryption. Most DVD titles are encrypted, which prevents you from either copying them to your hard drive, or if you manage to do so, being able to play the resulting files. DVD Shrink overcomes this problem with built-in decryption algorithms.
The next problem is not so easy. Most DVD video titles are simply too large to fit, without modification, onto a single recordable DVD-R disk. DVD Shrink overcomes this problem by modifying or "shrinking" the data from your original DVD.
DVD Shrink provides two ways of shrinking your DVD disk. These are re-authoring and re-encoding. You can use one, or the other, or for maximum "shrinkage", both combined.
Last but not least, why use DVD Shrink? Because DVD Shrink is FREE!
DVD Shrink 3.2.0.15 :
ftp://ftp.slunecnice...rink32setup.zip
חשוב לקרוא:
תקציר חקר רצח רבין
האתר הרשמי לחקר רצח רבין
סקר: האם את/אתה תומכ/ת בחזרה לשליטה ישראלית בעזה
"כשמנהיגים מזלזלים בשלטון החוק ורואים בו מוצר-מדף; רוצים - משתמשים בו, לא רוצים - לא משתמשים, אל ייפלא הדבר שהתוצאה היא: איש הישר בעיניו יעשה". - בוגי יעלון.
זהו, אין יותר הערות פוליטיות.
גם כשאתה עמוק בחרא, חנוק מסירחון, קולך זועק ואין עונה, עצום עיניים, סתום את האף ותהנה מהחמימות הזמנית שעוטפת אותך.
(Uncle Rico - לוקח נשימה, מתכונן לצלילה שוב, ומקווה לצוף בחזרה.)
מי שיודע/ת לרקוד דעסה, עטרי, או/ו כל צעד תימני מסוג כלשהו, ליצור קשר במיידי בפרטי !
0
פורסם 14/02/2005 - 12:14
Fox

-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
Uncle Rico, בתאריך 14/2/05 , 1:01, אמר/ה: DVD Shrink description Download
DVD Shrink is software to backup DVD disks. You can use this software in conjunction with DVD burning software of your choice, to make a backup copy of any DVD video disk.
DVD Shrink does not burn DVDs! The output from DVD Shrink is saved as files on your hard drive, which you can then burn to a DVD-R using separate burning software, such as the software provided with your DVD-R drive.
Why Use DVD Shrink :
Most DVD titles are designed to prevent you from making copies.
The first preventative measure is encryption. Most DVD titles are encrypted, which prevents you from either copying them to your hard drive, or if you manage to do so, being able to play the resulting files. DVD Shrink overcomes this problem with built-in decryption algorithms.
The next problem is not so easy. Most DVD video titles are simply too large to fit, without modification, onto a single recordable DVD-R disk. DVD Shrink overcomes this problem by modifying or "shrinking" the data from your original DVD.
DVD Shrink provides two ways of shrinking your DVD disk. These are re-authoring and re-encoding. You can use one, or the other, or for maximum "shrinkage", both combined.
Last but not least, why use DVD Shrink? Because DVD Shrink is FREE!
DVD Shrink 3.2.0.15 :
ftp://ftp.slunecnice...rink32setup.zip
Thanks I' will try it...
0
פורסם 14/02/2005 - 13:14
Dvirus

- ברונזה
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
Dark K, בתאריך 13/2/05 , 23:46, אמר/ה:
אני לא מדבר על הישנים אלא על: