מעבר לתוכן


תמונה
- - - - -

מחפשת מתכון לרוטב לנודלס כמו במסעדות אסייתיות!


5 replies to this topic

#1 Ray of Light

Ray of Light

    מתחיל/ה להבין בדיחות פורום

  • רשומים
  • 119 הודעות:

פורסם 07/05/2009 - 13:03

היי,
ניסיתי כבר הרבה מתכונים לרוטב לנודלס.. ועדיין לא הגעתי לרוטב המושלם.
במסעדות אסייתיות מגישים נודלס עם רוטב שלפי מיטב ידיעתי מקרמלים את הסויה עם סוכר חום, ואולי אפילו מוסיפים קצת חמאת בוטנים.
ניסיתי כמה מתכונים באינטרנט ועדיין לא מצאתי את האחד.
מישהו מכיר מתכון מנצח לרוטב לנודלס?
רוב תודות :)

#2 אורח - אורח - lamdanit

אורח - אורח - lamdanit
  • אורחים

פורסם 07/05/2009 - 13:35

היי,
ניסיתי כבר הרבה מתכונים לרוטב לנודלס.. ועדיין לא הגעתי לרוטב המושלם.
במסעדות אסייתיות מגישים נודלס עם רוטב שלפי מיטב ידיעתי מקרמלים את הסויה עם סוכר חום, ואולי אפילו מוסיפים קצת חמאת בוטנים.
ניסיתי כמה מתכונים באינטרנט ועדיין לא מצאתי את האחד.
מישהו מכיר מתכון מנצח לרוטב לנודלס?
רוב תודות :)

הנה:)
http://www.2eat.co.i...spx?recipe=2052

#3 טלטל

טלטל

    מתחיל/ה להבין בדיחות פורום

  • רשומים
  • 254 הודעות:

פורסם 24/07/2009 - 18:37

היי,
ניסיתי כבר הרבה מתכונים לרוטב לנודלס.. ועדיין לא הגעתי לרוטב המושלם.
במסעדות אסייתיות מגישים נודלס עם רוטב שלפי מיטב ידיעתי מקרמלים את הסויה עם סוכר חום, ואולי אפילו מוסיפים קצת חמאת בוטנים.
ניסיתי כמה מתכונים באינטרנט ועדיין לא מצאתי את האחד.
מישהו מכיר מתכון מנצח לרוטב לנודלס?
רוב תודות :)


נזכרתי קצת מאוחר אבל בכל זאת-
בהרבה מסעדות אסייאתיות משתמשים במונוסודיום גלוטמט וזה מאוד מחזק את הטעם- אני אישית לא הייתי מכניסה דבר כזה אליי הביתה...

אבל- רוטב צדפות הוא מרכיב די חשוב ועיקרי, ואם מוסיפים אותו לנודלס בזמן ההקפצה, הטעם הוא ממש כמו במסעדה. הרוטב לא באמת עשוי מצדפות (ולא משום דבר חי) אבל בשופרסל לא מצאתי אותו. סביר להניח שאפשר למצוא בטיב טעם, בכלל יש להם המון רטבים ותוספות מעניינות.

בכל מקרה, זה ה-דבר...

#4 אורן ש.

אורן ש.

    פעיל בנושא טבעות בצל

  • רשומים+
  • 4102 הודעות:

פורסם 24/07/2009 - 19:07

מממ.... הוא לחלוטין עשוי מצדפות. יש גירסה צמחונית (ואני מניח שבארץ זה מה שמקובל), אבל פה אנחנו למדנו על בשרנו ש[אם זה חשוב לך] צריך להזהר.
הכותב אינו קוסמטיקאית

Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read - Groucho Marx

מייספייס

#5 אלה קיטרוסר

אלה קיטרוסר

    :-)

  • רשומים+
  • 377 הודעות:

פורסם 24/07/2009 - 19:42

אם רוצים רוטב בסגנון פדא-תאי אז אפשר להוסיף חמאת בוטנים (אני אוהבת עם חתיכות בפנים).
עוד תוספות טובות הן רוטב דגים ושמן שומשום. לשניהם יש טעם חזק מאוד ולא טעים לבד אבל הוספה של כפית או שתיים למוקפץ מאוד מאוד משדרגות.
אם רוצים טעם מתקתק אפשר לשים במקום הרוטב סויה הרגיל רוטב טריאקי או thick soy souce ששניהם מתוקים.
בגזרת התבלינים יש את תערובת 5 התבלינים הסינית או מחיות קארי למינהן שגם מכניסים טעם מעולה ומיוחד
את כל הדברים שכתבתי יש בטיב טעם.

#6 טלטל

טלטל

    מתחיל/ה להבין בדיחות פורום

  • רשומים
  • 254 הודעות:

פורסם 25/07/2009 - 12:45

מממ.... הוא לחלוטין עשוי מצדפות. יש גירסה צמחונית (ואני מניח שבארץ זה מה שמקובל), אבל פה אנחנו למדנו על בשרנו ש[אם זה חשוב לך] צריך להזהר.


ההרכב של הרוטב צדפות שיש לי בבית הוא לחלוטין צמחוני....כתוב בעברית והכל...אני מניחה שהרוטב ה"מקורי" אכן עשוי מצדפות אבל לא נתקלתי בו בארץ.
כאן בהחלט ניתן להשיג גרסה שאינה מכילה צדפות



הוספת תגובה



  


0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים