|
שימו לב
כל הודעת פרסום באשר היא, בין אם מדובר באתר שמיועד לעזור לסטודנטים, או הצעת שירות מסוים, פירמידה, דרכים להרוויח כסף באמצעות אס.אמ.אסים וכו' תמחק לאלתר ללא התראה מוקדמת.
הודעה זו תקפה לכל הפורומים.
שוד של סטודנט באמצע רחוב בן גוריון בכניסה לפקולטה לרפואה!!!
הקש ששבר גב הגמל!..תרתי משמע
דרג את השרשור:

1 הצבעות
פורסם 28/01/2010 - 05:29
Ronny.Com

- God is busy, How can i help
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
חבר שהיה בדרכו אלינו לדירה ללמוד לקראת מבחן נשדד באיומי סכין כאשר הלך בשדרות בן-גוריון, בין האוניברסיטה לסורוקה.
הפושע חבש מעיל עור וכובע גרב והחזיק סכין בחגורתו ודיבר במבטא ערבי[למען הסר ספק המידע ממקור ראשון].
אין מישהו אחד מהסטודנטים שלא היה עד או ניתקל בעצמו או שמע על מקרה של אלימות , גניבות ,פריצות וכו!!!!
השוד היום שבר לי ולשותפי לדירה את גב הגמל .
ניסחנו מכתב בנושא שמבטא את תחושתינו, ושלחנו אותו היום להגורמים האחראים לביטחוננו באוניברסיטה ובעיר ב"ש בכלל.:
לשכת ראש העיר, פניות הציבור, יו"ר ועדת ביטחון עיריית ב"ש, נשיאת האונבריסטה,דיקן הסטודנטים,רמ"ד מעונות,יושב ראש אגודת הסטודנטים,מזכ"ל האגודה.
אני לא מפרסם פה את המכתב המלאה כי זה לא יהיה מכובד לפני שקיבלנו תשובה מגורמים רשמים.
הרעיון הכללי של המכתב:
"לכל אחד מהמכותבים יש אינטרס שסטודנטים ירגישו תחושת ביטחון ויוכלו להתרכז בלימודיהם, בין אם במהלך שהותם במעונות הסטודנטים, ובין אם ברחובות העיר בכלל. חוויות מסוג זה[פריצות, גניבות, שוד, נהגים פרועים] משליכות באופן ישיר על הסיכוי שנבחר להמשיך את לימודינו כאן או שנמליץ לחברים נוספים לבחור באונירסיטת בן גוריון, וכן על האפשרות שנרצה להישאר בבאר שבע גם בעתיד ולהקים פה בית"
אנו סבורים כי ללא ספק דרושה התייחסות רצינית לנושא בהקדם האפשרי.
כי אם לא נעשה שום דבר, בפעם הבאה זה עלול להסתיים לא רק בפריצה או שוד, אלא חס וחלילה באונס או רצח!"
עד כאן המכתב, אני מחדד ->זה לא המכתב המקורי אלא רק תמצות בשפה חופשית
אני שומע סביבי תמיד הרבה קיטורים לגבי מצב הפשיעה בבאר שבע, אך ברגע שזה מגיעה למעשים להרבה אנשים נופלת הרוח מהמפרשים-> אנחנו צריכים להתעורר ולהעיר את האנשים סביבנו [אתם מוזמנים להפיץ את מה שכתבתי פה בכל מסגרת] כי מה שנעשה עד עכשיו לא מספיק!!!
לא מספיק בשביל שבחורה תוכל ללכת לבד ברחוב..
וגם לא בחור..
לא מספיק בטוח בשביל להשאיר את האוטו בחנייה, ואת הלפ טופ בדירה..
לא מספיק בטוח לנהוג על הכביש כשמכוניות שחושבות שהן במהיר והעצבני חותכות אותך..
ובטח ובטח לא מספיק בטוח להקים פה בית ולתת לילדים להסתובב ברחובות כאלו!!!
נ.ב: אשמח לקבל הודעות פרטיות עם מייל מאנשים שנמאס להם לקטר.
*עעדכן כשנקבל תשובה פרקטית על המכתב.
**לגבי פנייה לתקשורת אם לא נקבל תשובות מספקות נפנה לתקשורת , לכתב כתבים על ההתחלה זה לירוק מהבאר שאנחנו שותים .
עריכה:
משהו שהיה לי בפייסבוק ->כתבה מאורלי וגיא בע"מ על האיומים והסכנת חיים שראשי הערים[כולל ראש עיירת באר שבע] בנגב חשופים אליהם.
http://ong.nana10.co...=691408&sid=235
תשפטו בעצמכם
עריכה: כעבור שבוע לא קיבלנו תשובה מאף אחד חוץ מערן מזכ"ל המועצה,יש שיתוף פעולה עם התקשורת.
עריכה 2:דיברתי ברדיו, ובזכות הכתבה הזאת
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3847568,00.html
קיבלתי גם תגובות.
עריכה מה23.2.10
סיכום->פחות מחודש מרגע כתיבת המכתב.
המטרות הושגו:
*התראיינתי ברדיו.
*הייתה כתבה בעיתון, שגרמה לכמה אנשים לזוז לא נוח בכיסא שלהם.
*הגבירו את האבטחה והעירנות במעונות.
*גנבי הלפ טופים נתפסו.
*התוכנית של מלגה תמורת משמר אזרחי..קיבלו דחיפה.
*קמה עצומה שכרגע חתומים בא 42 איש, אבל אני מאמין שעד 2013 נגיע ליעד.
*נוצרה מודעות לנושא, רק פה בפורום צפו בשרשור יותר מ10000 אנשים, מקווה שהצלחתי לעביר לכם "איזו עוצמה יש לרעיון גדול שעומדים מאחוריו הרבה אנשים קטנים."
זהו,
תודה לכל התומכים.
וניפגש בשמחות.
Ronny.Com
0

- כסף
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
Ronny.Com, בתאריך 28/01/2010 - 04:29, אמר/ה:
חבר שהיה בדרכו אלינו לדירה ללמוד לקראת מבחן נשדד באיומי סכין כאשר הלך בשדרות בן-גוריון, בין האוניברסיטה לסורוקה.
הפושע חבש מעיל עור וכובע גרב והחזיק סכין בחגורתו ודיבר במבטא ערבי[למען הסר ספק המידע ממקור ראשון].
אין מישהו אחד מהסטודנטים שלא היה עד או ניתקל בעצמו או שמע על מקרה של אלימות , גניבות ,פריצות וכו!!!!
השוד היום שבר לי ולשותפי לדירה את גב הגמל .
ניסחנו מכתב בנושא שמבטא את תחושתינו, ושלחנו אותו היום להגורמים האחראים לביטחוננו באוניברסיטה ובעיר ב"ש בכלל.:
לשכת ראש העיר, פניות הציבור, יו"ר ועדת ביטחון עיריית ב"ש, נשיאת האונבריסטה,דיקן הסטודנטים,רמ"ד מעונות,יושב ראש אגודת הסטודנטים,מזכ"ל האגודה.
אני לא מפרסם פה את המכתב המלאה כי זה לא יהיה מכובד לפני שקיבלנו תשובה מגורמים רשמים.
הרעיון הכללי של המכתב:
"לכל אחד מהמכותבים יש אינטרס שסטודנטים ירגישו תחושת ביטחון ויוכלו להתרכז בלימודיהם, בין אם במהלך שהותם במעונות הסטודנטים, ובין אם ברחובות העיר בכלל. חוויות מסוג זה[פריצות, גניבות, שוד, נהגים פרועים] משליכות באופן ישיר על הסיכוי שנבחר להמשיך את לימודינו כאן או שנמליץ לחברים נוספים לבחור באונירסיטת בן גוריון, וכן על האפשרות שנרצה להישאר בבאר שבע גם בעתיד ולהקים פה בית"
אנו סבורים כי ללא ספק דרושה התייחסות רצינית לנושא בהקדם האפשרי.
כי אם לא נעשה שום דבר, בפעם הבאה זה עלול להסתיים לא רק בפריצה או שוד, אלא חס וחלילה באונס או רצח!"
עד כאן המכתב.
אני שומע סביבי תמיד הרבה קיטורים לגבי מצב הפשיעה בבאר שבע, אך ברגע שזה מגיעה למעשים להרבה אנשים נופלת הרוח מהמפרשים-> אנחנו צריכים להתעורר ולהעיר את האנשים סביבנו [אתם מוזמנים להפיץ את מה שכתבתי פה בכל מסגרת] כי מה שנעשה עד עכשיו לא מספיק!!!
לא מספיק בשביל שבחורה תוכל ללכת לבד ברחוב..
וגם לא בחור..
לא מספיק בטוח בשביל להשאיר את האוטו בחנייה, ואת הלפ טופ בדירה..
לא מספיק בטוח לנהוג על הכביש כשמכוניות שחושבות שהן במהיר והעצבני חותכות אותך..
ובטח ובטח לא מספיק בטוח להקים פה בית ולתת לילדים להסתובב ברחובות כאלו!!!
נ.ב: אשמח לקבל הודעות פרטיות עם מייל מאנשים שנמאס להם לקטר.
*עעדכן כשנקבל תשובה פרקטית על המכתב.
לא הבנתי למה היית חייב להדגיש "סטודנטים"... מי שקורא את זה עלול לפרש בטעות כאילו זה בסדר כשזה קורה לתושב באר שבעי שהוא לא סטודנט, אבל לא כשמדובר בסטודנט.. עם כל השאר לא נראה לי שמישהו יתווכח איתך, אבל איך אתה מתכוון לפעול?
4
פורסם 28/01/2010 - 07:14
אורח - Nessus
תסתכל על הצד החיובי - לפחות מי ששדד אותו עטה מסכת גרב ולא מסכת גיא פוקס. אם הוא גם היה מדבר עם מבטא בריטי במקום מבטא ערבי אז זו בכלל היתה סיבה לדאגה.
-4
פורסם 28/01/2010 - 10:24
עוגיות

- מתחיל/ה להתמכר לפורום
-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
Ronny.Com, בתאריך 28/01/2010 - 04:29, אמר/ה:
טוב שלא הגזמת...
1. גרתי פה רוב חיי, אני הולכת לבד בחופשיות בכל שעה ביום כמעט בכל מקום בב"ש. מעולם לא נתקלתי בדבר כזה. לא מפחדת פה בכלל.
2. יש פשע ואלימות כמעט בכל מקום בארץ. אני לא חושבת שב"ש מיוחדת.
3. הכתיבה שלך מרמזת על כך שהנפשות העדינות של הסטודנטים שבריריות וחשובות יותר משאר ה"נייטיבים", הייתי עובדת על הניסוח.
4
פורסם 28/01/2010 - 10:47
peerli

- Kiss my ass
-
-
קבוצה:
מנהלי פורום
-
-
מה זה סוג של בדיחה?
מה הקשר בין בחירה באונ' בן-גוריון לבין פשיעה שמשתוללת ברחוב?
- האם סטוד' הפסיקו ללמוד בספיר כאשר עפו עליהם טילים?
- האם ישראלים אחרי צבא כבר לא יוצאים לטיול בדרום אמריקה?
- האם חקלאים בנגב עוזבים את החוות שלהם והולכים לעבוד בבניין באזור המרכז?
אין ספק שהייתי רוצה משטרה קצת יותר חזקה, מערכת משפט יותר מרתיעה וצמצום הפשיעה אבל זה נוגע לכל הארץ, ממש לא ב"ש באופן ספציפי.
נראה לי שניפחת בלון שקצת גדול על המידות שלך
אוהבים נקניקיות? כן! וטקסס הולד'ם? כנסו לפורום פוקר .-.-.-.-.-.-.-.-.
גברים פורצי דרך משחר ההיסטוריה:
ב-8 באוקטובר 1857, עשרות שנים לפני שהחל תומס אדיסון לערוך ניסויים על דגמים שונים של נורת הליבון החשמלית, עבד אלפרד א. לוגרהאלטר, המכונה "גאס", במעבדה הקטנה והארעית שבביתו. הוא חיבר את העופרת שבמצבר עופרת-חומצה לקצות נימת להט עשויה פלטינה אותה הכניס לתוך שפופרת זכוכית אטומה לאחר ששאב ממנה את כל החמצן.
כששום דבר לא קרה הוא עזב את זה והמציא את כרית הפלוצים.
1
פורסם 28/01/2010 - 10:48
WebMaster

- Can't we all live along?
-
-
קבוצה:
מנהלים ראשיים
-
-
עוגיות, בתאריך 28/01/2010 - 09:24, אמר/ה:
3. הכתיבה שלך מרמזת על כך שהנפשות העדינות של הסטודנטים שבריריות וחשובות יותר משאר ה"נייטיבים", הייתי עובדת על הניסוח.
הוא סטודנט וחי בקהילת הסטודנטים, לכן הוא דואג לקהילה בה הוא חי. מה הבעיה עם זה?
זה כמו שדיירים בשכונה מסויימת עושים סיורים בשכונה בה הם גרים. זה אומר שהנפשות שלהם עדינות יותר ?
זה בסדר לחלוטין לדאוג קודם לקהילה שבה אתה חי.
אגב למה לא להתלונן גם שיש הנחות לסטודנטים, הכסף שלהם עדין יותר ?
7
פורסם 28/01/2010 - 10:54
Ronny.Com

-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
peerli, בתאריך 28/01/2010 - 09:47, אמר/ה:
מה זה סוג של בדיחה?
מה הקשר בין בחירה באונ' בן-גוריון לבין פשיעה שמשתוללת ברחוב?
- האם סטוד' הפסיקו ללמוד בספיר כאשר עפו עליהם טילים?
- האם ישראלים אחרי צבא כבר לא יוצאים לטיול בדרום אמריקה?
- האם חקלאים בנגב עוזבים את החוות שלהם והולכים לעבוד בבניין באזור המרכז?
אין ספק שהייתי רוצה משטרה קצת יותר חזקה, מערכת משפט יותר מרתיעה וצמצום הפשיעה אבל זה נוגע לכל הארץ, ממש לא ב"ש באופן ספציפי.
נראה לי שניפחת בלון שקצת גדול על המידות שלך
לצערי הרב בדיחה זה בטוח לא.
אתה לוקח אותי לאזור הדיון, אם אתה ממש מתעקש תופס אותי באוניברסיטה ואסביר לך למה זה שונה.
יש לי הרגשה שאנשים שפה הרבה זמן כבר מקבלים את המצב של הפשיעה כעובדה מוגמרת וכחלק מהווי.
מעניין אם היו שודדים אותכם 20 מטר מהאוניברסיטה עדיין הייתם מתבטאים באותה צורה.
?
0
פורסם 28/01/2010 - 11:07
peerli

- Kiss my ass
-
-
קבוצה:
מנהלי פורום
-
-
Ronny.Com, בתאריך 28/01/2010 - 09:54, אמר/ה:
מעניין אם היו שודדים אותכם 20 מטר מהאוניברסיטה עדיין הייתם מתבטאים באותה צורה.
?
כנראה שהייתי משנה את צורת ההתנהלות היומיומית שלי כלומר לא מסתובב לבד בחשיכה וכו'
שלא תבין אחרת, אני לא מת על באר-שבע כעיר מגורים ואני לא מתכוון לגור בבגרותי בקרבת אוכלוסיות חלשות אבל מפה ועד לוותר על לימודים באוניברסיטה עוד רחוקה הדרך...
אגב, נניח והיו שודדים אותך 20 מטרים מבית הוריך ב"רעננה" - היית ממליץ להם לעבור דירה?
ב-8 באוקטובר 1857, עשרות שנים לפני שהחל תומס אדיסון לערוך ניסויים על דגמים שונים של נורת הליבון החשמלית, עבד אלפרד א. לוגרהאלטר, המכונה "גאס", במעבדה הקטנה והארעית שבביתו. הוא חיבר את העופרת שבמצבר עופרת-חומצה לקצות נימת להט עשויה פלטינה אותה הכניס לתוך שפופרת זכוכית אטומה לאחר ששאב ממנה את כל החמצן.
1
פורסם 28/01/2010 - 11:21
ליבית22

- מתחיל/ה להבין בדיחות פורום
-
-
קבוצה:
רשומים
-
-
אין ספק ששוד באיומי סכין הוא חוויה לא נעימה שמותירה אותך נסער, נרגש ומפוחד. זו טראומה ועל זה אין ויכוח (חוויתי אחד כזה בברצלונה בעצמי) מצד שני-עד שהשוד הזה התרחש אף אחד מהסטודנטים לא חשב לכתוב מכתב לראש העיר על האלימות הפושה בבאר שבע ועל הצורך הדחוף במיגורה, ובעיניי זה פשוט מגוחך וצבוע לנסח מכתב "איומים" שכזה לראש העיר.
דברים מהסוג הזה עלולים לקרות (וקורים) בכל עיר. אני לא מרגישה שהאלימות בבאר שבע חריגה באופן קיצוני מהאלימות שמתחוללת בארץ, במיוחד בימינו...
יכול להיות שהמשטרה בארץ צריכה לעבוד שעות נוספות באיתור פושעים ובהצבת ניידות באיזורים מועדים לפורענות. עם זאת, אי אפשר לצפות שהם יהיו בכל מקום ובכל זמן. זה אולי מצב אידילי, אבל ממש לא ריאלי.
ישוחרר גלעד שליט לאלתר
0
פורסם 28/01/2010 - 11:22
WebMaster

- Can't we all live along?
-
-
קבוצה:
מנהלים ראשיים
-
-
peerli, בתאריך 28/01/2010 - 10:07, אמר/ה:
אגב, נניח והיו שודדים אותך 20 מטרים מבית הוריך ב"רעננה" - היית ממליץ להם לעבור דירה?
מה שהוא אומר, זה שאם יהיו הרבה מקרים של פשע נגד סטודנטים, זה ישפיע על ההחלטה של סטודנטים לבוא לללמוד פה. זה הגיוני ונכון.
זה לא אומר שבגלל מקרה אחד אנשים לא יבואו ללמוד פה (לשאלתך עם רעננה), הוא דיבר על זה כתופעה.
4
פורסם 28/01/2010 - 11:28
edoson

- כסף
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
אין ספק שהסטודנטים זה עם מפגר. בא בנאדם, מתריע על אלימות וסכנה ברחוב ועושה מעשה וכל מה שיש לכם לומר זה ביקורת מטומטמת. אתם לא מסוגלים להסתכל על התמונה הגדולה? חייבים להוכיח כמה שאתם חכמים? ניסוח מפגר?
תתבגרו.
.Emancipate your self from mental slavery, none but ourselves, can free our mind
4
פורסם 28/01/2010 - 11:28
דרדסבא

- אבל עכברים לא מבינים שיש הבדל בין בגדים חדשים לישנים :(
-
-
קבוצה:
מנהלים ראשיים
-
-
כמו שכתב פה קוריצה?! לפני כמה חודשים, קנו גז פלפל!
אשר לי, הפסקתי לשאת אותו לפני כמה חודשים, אבל לאור העובדה שאני עובר שם מדי יום כמעט, נראה לי שאחדש את המנהג הזה.
קבלנים מוכרים דירות "על הנייר"
ולעיתים הנייר הוא כל שנשאר
אבל אם תקנה דירה בכפר
תגלה שזה ישתלם מאוד מחר
כי בארצנו כבוד השר
מפשיר קרקעות מחקלאות למסחר
זו בעיה לאומית כי כבר אי אפשר
לעשות ציונות ולזכות ליקר
כל חלקה טובה תיהפך לביבר
עת יפגעו בה פקידי האוצר.
1
פורסם 28/01/2010 - 11:33
Ronny.Com

-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
edoson, בתאריך 28/01/2010 - 10:28, אמר/ה:
אין ספק שהסטודנטים זה עם מפגר. בא בנאדם, מתריע על אלימות וסכנה ברחוב ועושה מעשה וכל מה שיש לכם לומר זה ביקורת מטומטמת. אתם לא מסוגלים להסתכל על התמונה הגדולה? חייבים להוכיח כמה שאתם חכמים? ניסוח מפגר?
תתבגרו.
מסכים איתך  מה שמניע אותי לעשות את זה שזה לא יקרה יותר ושאנשים יהיו מודעים ושנזיז משהו, שמע תמיד יהיו גיבורי מקלדת אין מה לעשות שיהיה להם לבריאות
ולכל מבקרים הציבוריים..כשאתם תחליטו לעשות משהו, תוודאו שהכל יהיה פוליטקלי קורקט !
0
פורסם 28/01/2010 - 11:48
peerli

- Kiss my ass
-
-
קבוצה:
מנהלי פורום
-
-
WebMaster, בתאריך 28/01/2010 - 10:22, אמר/ה:
מה שהוא אומר, זה שאם יהיו הרבה מקרים של פשע נגד סטודנטים, זה ישפיע על ההחלטה של סטודנטים לבוא לללמוד פה. זה הגיוני ונכון.
זה לא אומר שבגלל מקרה אחד אנשים לא יבואו ללמוד פה (לשאלתך עם רעננה), הוא דיבר על זה כתופעה.
וזו בדיוק הסיבה שהטענות שלו מעט מופרכות - אין פה תופעה. יש פה מקרה בודד.
אין ספק שאם יהיו 6 מקרי שוד שכאלה בחודש במשך 3 חודשים אזי מדובר בתופעה אבל אז זה גם אומר שהמשטרה לא מבצעת את עבודתה, לא מגבירה את הפטרולים באזור, העיריה לא ממלאת את חובתה לאזרחים בהקמת משמר אזרחי ואז יש את כל הסיבות בעולם לא להגיע לב"ש להתגורר בקרבת האוני' מטעמי חוסר ביטחון אישי.
מקרים בודדים אני יכול למנות לך מפה עד הודעה חדשה גם בשכונות יוקרה באיזור המרכז.
רוני קום, אני מברך אותך על השרשור שפתחת ועל העדכון. האירוע הזה לא צויין באתרי חדשות ואלמלא אתה כתבת עליו סביר שאני ויתר הסטודנטים לא היינו מודעים לקיומו. אז תודה על האזהרה וכעת נדע להישמר בסביבה יותר...
הביקורת היא לא על הכוונה שבלהסב את תשומת הלב וגם לא בנקיטת היוזמה שבשליחת המכתב. אני פשוט חושב שבגלל מקרה בודד לנסח מכתב כאילו סביבת האוניברסיטה היא הארלם החדשה ולזרוע פאניקה כאילו כל מי שיעבור ברחוב ישדד באיומי סכין קצת מחטיא את המטרה האמיתית.
זה ניסוח זורע פאניקה:
למה חוויות? למה לא חוויה?
אני לא מכיר אף אדם (אני 5 שנים בב"ש) שביתו נפרץ ומשהו נשדד ממנו.
נהגים פרועים יש בכל מקום...
. חוויות מסוג זה[פריצות, גניבות, שוד, נהגים פרועים] משליכות באופן ישיר על הסיכוי שנבחר להמשיך את לימודינו כאן או שנמליץ לחברים נוספים לבחור באונירסיטת בן גוריון, וכן על האפשרות שנרצה להישאר בבאר שבע גם בעתיד ולהקים פה בית"
-1
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים
|
|