נא לא להטריל או להשמיץ משתמשים ו\או אורחים.
משתמשים רשומים - באם נתקלתם בהודעה פוגעת או מעליבה אתם מוזמנים להשתמש בכפתור הדיווח או לשלוח ה"פ למנהלי הפורום.
כל הודעת השמצה ו\או הטרלה תימחק לאלתר.
יש מלצרית במנצ'ילה, שרק בשביל להסתכל עליה אני מגיע לשם בערך שלוש פעמים בשבוע...
היא תמיד מחייכת לכולם, כאילו מפזרת סביבה אור... אני ממש רוצה להראות לה שאני מעוניין אבל אני מצד שני לא רוצה להביך אותה או לצאת טמבל, כי אני יודע שתמיד מתחילים איתה.
איך אפשר להתחיל עם מלצרית בזמן שהיא עובדת בלי להפריע לה, או בלי להראות כמו עוד מישהו חרמן שמנסה כל אחת?
יש מישהושמכיר את המדוברת ויכול לתת לי קצת פרטים עליה לפני שאני עושה צעד? יש לה עיניים קצת מלוכסנות, שיער כהה חלק, גוף מדהים וקעקוע גדול על הזרוע. מישהו מכיר?
יש מלצרית במנצ'ילה, שרק בשביל להסתכל עליה אני מגיע לשם בערך שלוש פעמים בשבוע...
היא תמיד מחייכת לכולם, כאילו מפזרת סביבה אור... אני ממש רוצה להראות לה שאני מעוניין אבל אני מצד שני לא רוצה להביך אותה או לצאת טמבל, כי אני יודע שתמיד מתחילים איתה.
איך אפשר להתחיל עם מלצרית בזמן שהיא עובדת בלי להפריע לה, או בלי להראות כמו עוד מישהו חרמן שמנסה כל אחת?
יש מישהושמכיר את המדוברת ויכול לתת לי קצת פרטים עליה לפני שאני עושה צעד? יש לה עיניים קצת מלוכסנות, שיער כהה חלק, גוף מדהים וקעקוע גדול על הזרוע. מישהו מכיר?
קוראים לה יעל, היא מנס ציונה
לומדת הנ' תעשייה וניהול
שלח לי ה"פ ואמסור לך עוד פרטים שהמצאתי כרגע...
גברים פורצי דרך משחר ההיסטוריה:
ב-8 באוקטובר 1857, עשרות שנים לפני שהחל תומס אדיסון לערוך ניסויים על דגמים שונים של נורת הליבון החשמלית, עבד אלפרד א. לוגרהאלטר, המכונה "גאס", במעבדה הקטנה והארעית שבביתו. הוא חיבר את העופרת שבמצבר עופרת-חומצה לקצות נימת להט עשויה פלטינה אותה הכניס לתוך שפופרת זכוכית אטומה לאחר ששאב ממנה את כל החמצן.
כששום דבר לא קרה הוא עזב את זה והמציא את כרית הפלוצים.
היית נותן לה שק של סנטימנטים אך אתה מתבייש לתת.
רק אל תגיד בסוף שחיכית יותר מדי..
".I have never seen a wild thing sorry for itself. A little bird will fall dead, frozen from a bough, without ever having felt sorry for itself"
D. H. Lawrence
רק בהר על קו הרכס מישהו מוסיף ללכת,
מן הואדי והאבן, לרכסים, אל הרוחות.
עד אשר בכסות הערב, יחזור נוגה אלייך,
עם פכפוך פלגים, עם רחש הרדופים ליד החוף.
הכי פשוט שיש.
שהיא ממלצרת לך,בסוף. תשאיר לה פתק ליד הקבלה של הטלפון שלך.
העניין הוא שתמיד יש כמה מלצריות על אותו שולחן, ואם המספר יגיע למישהי אחרת? אני אפילו לא יודע איך קוראים לה כדי לכתוב שזה בשבילה...
ואני גם לא כל כך בטוח שמישהי תתקשר לטלפון בצורה "עיוורת" בלי לדעת מי עומד מאחוריו, אחרי הכל אני לא יושב לבד בשולחן...
העניין הוא שתמיד יש כמה מלצריות על אותו שולחן, ואם המספר יגיע למישהי אחרת? אני אפילו לא יודע איך קוראים לה כדי לכתוב שזה בשבילה...
ואני גם לא כל כך בטוח שמישהי תתקשר לטלפון בצורה "עיוורת" בלי לדעת מי עומד מאחוריו, אחרי הכל אני לא יושב לבד בשולחן...
בכל מקרה, גם אם תדע את שמה, אני לא בטוחה שלהשאיר לה מספר טלפון על הבון זה רעיון כל כך טוב... זה בהחלט יחמיא לה, אבל אני לא הייתי מתקשרת...
תגיע בתחילת המשמרת כשעוד רגוע ושקט ותנסה לתפוס איתה שיחה של כמה דקות... תראה אם היא בכלל בזרימה איתך...
באחד הערבים שאתה נמצא שם, תשאל את אחת המלצריות איך קוראים לאותה מלצרית, ותשאל אם היא יודעת אם יש לה חבר, ואם היא לא יודעת אז תבקש ממנה אם היא יכולה לשאול אותה בשבילך.., רוב הסיכויים שהיא תגיד לאותה אחת שיש פה אחד שביקש לברר עליה. ואם אין לה חבר היא תבוא לגשש לבד ליד השולחן שלך, ותראה אם המבטים מצטלבים ואתה קולט חיוך, אם כן.. השאר כבר תלוי בך.
אם המלצרית אומרת שיש לה חבר אז תרד ממנה (או שזה באמת נכון או שהיא לא מעוניינת..), אבל לפחות אתה יודע שאת שלך עשית!
בהצלחה
בכלל שרשורים מהסוג של "מי מכיר ויכול לתת פרטים" בפורומים הם הזויים לחלוטין. מה אתה מצפה לכל הרוחות? שכל מי שמכיר אותה יתחיל לשלוף עליה כל מה שהוא יודע? זה פורום ציבורי, אם היה לך קצת יותר שכל (וביצים), היית פשוט ניגש אליה, חושב על משהו, זה לא כזה מסובך, ומדבר איתה.
אני בטוחה שאותה בחורה ממש לא תעריך גבר שפותח שרשור בפורום ציבורי כדי לברר עליה פרטים.
ודבר נוסף ל"מנהלי" הפורום עלק, שכנראה לא ממש יודעים להעריך מהי פרטיות, למה למחוק תגובה של מישהו שהתעצבן מזה שפורסם עליה מידע? אולי זו היא בעצמה והיא ניסתה להגן על הפרטיות שלה? למה שלא תמחקו את התגובה של פירלי למשל, שהיא חושפנית ומיותרת?
הא שכחתי, כולם פה מלקקים לכולם (תרתי משמע).
קוראים לה יעל, היא מנס ציונה
לומדת הנ' תעשייה וניהול
שלח לי ה"פ ואמסור לך עוד פרטים שהמצאתי כרגע...
g, בתאריך 08/02/2010 - 14:07, אמר/ה:
הוא צודק.
באיזו זכות פרצוף תחת מפרסם עליה פרטים אישיים?
בכלל שרשורים מהסוג של "מי מכיר ויכול לתת פרטים" בפורומים הם הזויים לחלוטין. מה אתה מצפה לכל הרוחות? שכל מי שמכיר אותה יתחיל לשלוף עליה כל מה שהוא יודע? זה פורום ציבורי, אם היה לך קצת יותר שכל (וביצים), היית פשוט ניגש אליה, חושב על משהו, זה לא כזה מסובך, ומדבר איתה.
אני בטוחה שאותה בחורה ממש לא תעריך גבר שפותח שרשור בפורום ציבורי כדי לברר עליה פרטים.
ודבר נוסף ל"מנהלי" הפורום עלק, שכנראה לא ממש יודעים להעריך מהי פרטיות, למה למחוק תגובה של מישהו שהתעצבן מזה שפורסם עליה מידע? אולי זו היא בעצמה והיא ניסתה להגן על הפרטיות שלה? למה שלא תמחקו את התגובה של פירלי למשל, שהיא חושפנית ומיותרת?
בושה!
אני ממליצה שתקרא שוב בעיון את השורה האחרונה בהודעה של פאר-לי
But home is where the heart is
So your real home’s in your chest
בושה!
אני מסכים איתך לגבי זה שלא צריך לאפשר חשיפת פרטים אודות אנשים כאן בפורום, אני גם כתבתי את זה בזמנו כשריכלו כאן על הבחור עם אוזני הארנב.
אבל-
לצאת באיומים זאת לא הדרך.
יותר מזה-
איומים מהסוג הזה הם כבר צעד אלים בעצמו, ולדעתי הם צריכים להיות לא חוקיים וצריך להעניש עליהם.
בכלל, פעולות נטיעת פחד באחרים הן פעולות שכדאי להיפטר מהן.
לאורח שמגיב בשם המנצילה ומאיים לפגוע באנשים. התגובות שלך ימשיכו להימחק.
ראשית, אין שום דרך לדעת שאתה באמת מהמקום, אתה יכול להיות לצורך הענין סתם טרול שרוצה להוציא שם רע למקום (כי זה הדבר היחיד שהתגובה שלך עושה).
אם אתה רוצה לפרסם תגובה בשם המנצילה, אז תזדהה בהודעה, או שתיצור קשר עם הנהלת האתר לשם פירסום תגובה.
בכל מקרה, האיומים שלך לפגוע באנשים לא יישארו כאן.
לא פורסם שום דבר פרטי אודות אף אחד. סה"כ מישהו פירסם שמלצרית מסויימת מצאה חן בעיניו. ואללה אישי.
אם אתה רוצה לכתוב שזו פגיעה בפרטיות, ושלא יפרסמו עליה פרטים בפורום - אין בעיה. אם אתה רוצה לאיים שתיפגע במי שיפרסם פרטים לך תחפש אתר דמוקרטי אחר. זה לא נקרא דמוקרטיה, לאיים באלימות. זה גם לא חוקי.
אם אתה חושב שפורסם משהו שלא צריך להתפרסם תפנה אלינו ונטפל בזה באופן מיידי..
Until the philosophy which hold one race Superior and another inferior Is finally and permanently discredited and abandoned . Everywhere is war, me say war.That until there are no longer first class And second class citizens of any nation.Until the colour of a man's skin Is of no more significance than the colour of his eyes. Me say war .That until the basic human rights are equally Guaranteed to all, without regard to race Dis a war