|
בדיחות שואה
לבעלי הומור שחור בלבד.
דרג את השרשור:

פורסם 05/05/2005 - 22:10
אורח - the king of the zone
מתי היטלר התאבד? כשהוא קיבל את חשבון הגז...
שני ילדים בשואה רבים. אחד מרים אדמה לזרוק על השני, אז השני אומר לו: "הי! בלי לערב הורים."
למה ישראל נצחה את גרמניה בכדורגל? כי היו לה שישה מליון אוהדים שרופים.
למה בקיבוץ לוחמי הגטאות בנו גדר חשמלית מסביב לקיבוץ? כדי שניצולי השואה ירגישו כמו בבית.
שני כלבים הולכים בגטו, אחד אומר לשני: אתה רואה גרמני?
יש לכם עוד???
לכל הצדקנים שיצוצו: אני זוכר את השואה וכואב את השואה לא פחות מכם, אז תחסכו...
0
פורסם 05/05/2005 - 23:08
gilkop

- סתם.
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
the king of the zone, בתאריך 5/5/05 , 22:09, אמר/ה: לכל הצדקנים שיצוצו: אני זוכר את השואה וכואב את השואה לא פחות מכם, אז תחסכו...
365 ימים בשנה אתה יכול לספר בדיחות שואה, אז דוקא ביום הזיכרון לשואה אתה עושה את זה?
אם זה לא חוסר רגישות, אני לא יודע מה כן.
כנראה שאתה כן זוכר את השואה וכואב אותה פחות ממני.
0
פורסם 06/05/2005 - 09:30
אורח - Guest
gilkop, בתאריך 5/5/05 , 23:08, אמר/ה: 365 ימים בשנה אתה יכול לספר בדיחות שואה, אז דוקא ביום הזיכרון לשואה אתה עושה את זה?
אם זה לא חוסר רגישות, אני לא יודע מה כן.
כנראה שאתה כן זוכר את השואה וכואב אותה פחות ממני.
אלה שכואב להם על השואה רק ביום השואה כנראה שלא כואב להם כמה שהם חושבים
0
פורסם 06/05/2005 - 09:51
gilkop

- סתם.
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
Guest, בתאריך 6/5/05 , 9:30, אמר/ה: אלה שכואב להם על השואה רק ביום השואה כנראה שלא כואב להם כמה שהם חושבים
חבל של יום הזיכרון לשואה אין משמעות לאנשים כמוכם.
השואה איתי ועם משפחתי כל השנה וכל החיים, יום אחד רק בשנה מוקדש למחשבות על השואה 24 שעות ביממה, זה היום האחרון בו צריך לספר בדיחות שואה.
0
פורסם 06/05/2005 - 10:08
איה

- המניבה
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
אני מבינה את הצורך בהומור שחור, וספציפית בבדיחות שואה, אבל קשה לי מאוד לשמוע או לקרוא אותן.
עצם הרעיון שמישהו מוכן לרדד ולשים ללעג את הטרגדיה הגדולה ביותר בתולדות האנושות, רק בשביל לזכות בכמה חיוכים מרירים, מבחיל אותי.
מלך האזור, קבל  שני תוך 24 שעות, ותתחיל ללמוד קצת היסטוריה - לא נראה לי שתמשיך לכתוב בדיחות תפלות מן הזן הזה אחרי שתבין את עוצמות האסון.
"אל תשכח שזנב הוא לא רק זנב, ויותר משהזנב קשור לבעליו, בעליו קשור אליו!"
0
פורסם 06/05/2005 - 13:53
איה, בתאריך 6/5/05 , 10:08, אמר/ה: אני מבינה את הצורך בהומור שחור, וספציפית בבדיחות שואה, אבל קשה לי מאוד לשמוע או לקרוא אותן.
עצם הרעיון שמישהו מוכן לרדד ולשים ללעג את הטרגדיה הגדולה ביותר בתולדות האנושות, רק בשביל לזכות בכמה חיוכים מרירים, מבחיל אותי.
מלך האזור, קבל  שני תוך 24 שעות, ותתחיל ללמוד קצת היסטוריה - לא נראה לי שתמשיך לכתוב בדיחות תפלות מן הזן הזה אחרי שתבין את עוצמות האסון.
אוי באמת! אתם ממש סתומים...את רוצה ללמד אותי על מימדי האסון?
כתבתי לבעלי הומור בלבד...
0
פורסם 06/05/2005 - 14:08
דרקולאללה

- ערפד נחמד
-
-
קבוצה:
מנהלים ראשיים
-
-
the king of the zone, בתאריך 6/5/05 , 13:52, אמר/ה: אוי באמת! אתם ממש סתומים...את רוצה ללמד אותי על מימדי האסון?
כתבתי לבעלי הומור בלבד...
לא ממש
אתה "קצת" חסר טאקט
ובמיוחד ההערה הדבילית שלך לגבי היום פרישה של מראדונה
שזה אחד הדברים היותר מטומטמים שיצא לקרוא בזמן האחרון
קצת לחשוב על מי שקורא את זה ולא לרשום דברים שמשעשעים אותך ורק אותך
זה שיושב על המעקה מרחף באוויר ושותה דם...
"מבעד לאופק יגיחו מלאכי השאול..."
קצת קשה אז דתיים
"אולי כבר תפסיק לטרטר אותי עם הסיפורים שלך על זמן? זה טירוף! יום אחד, זה לא מספיק לך, יום אחד כמו כל הימים הוא נעשה אילם, יום אחד אני נעשיתי עיוור, יום אחד אנחנו ניעשה חירשים, יום אחד אנחנו נולדים, יום אחד אנחנו נמות, אותו יום, אותו רגע, זה לא מספיק לך? הן יולדות בפישוק על קבר, אור היום מהבהב לרגע, ואז שוב לילה."
מקור הניק
"דכאון זה תסכול הנובע מכעס בלתי מתועל..."
0
פורסם 07/05/2005 - 05:42
אורח - אנונימוס בלפי הגדול
אתה פשוט דפוק, אין מילים אחרות להגיד את זה
0
פורסם 07/05/2005 - 15:00
אנונימוס בלפי הגדול, בתאריך 7/5/05 , 5:41, אמר/ה: אתה פשוט דפוק, אין מילים אחרות להגיד את זה
תודה, אין מחמאה גדולה יותר מזה שאנשים חסרי חוש הומור ואינטליגנציה לא אוהבים אותי, זה כנראה אומר משהו טוב עלי.
הוצאתם את זה מפרופורציות והוכחתם לי את מה שלא מעט אנשים אמרו לי (שמי שיש לו חוש הומור ומוקף באנשים עם חוש הומור לא צריך להכנס לפורום הזה), אבל מכיוון שהגעתי למסקנה שזה באמת היה קצת חסר טאקט אני מתנצל בפני כל מי שנפגע!
מצידי אפשר למחוק את השרשור ולהעלות אותו בזמן אחר...
0

- הג'יימי אוליבר וסטיב מקווין
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
אני אישית לא אוהב בכלל בדיחות שואה אבל הגזמתם לגמרי. אני לא חושב שking (שאני כה מקווה שיש הומור טוב מאחורי השם שלך. אם זה קשור לישו אז כנראה שכן) לא מבין את גודל האסון או משמעותו. תנו קרדים. יותר מזה יש המוני דור שני ושלישי ואף ניצולים שמשצמשים בהומור. יש שאומרים שאם אנחנו יכולים לצחוק אז ניצחנו ויש שפשוט מתמודדים ככה. כמה מכם מספרים בדיחות על אסן התאומים, הצונאמי או בוסניה? זה אומר שלא תתרמו להם או שאתם מזלזלים במה שקרה? נכון שיש לנו רגישות אישית עצומה לשואה הספציפית אבל לא צריך לקפוץ מזה למסקנות על אישיות. וking סחתיין על גדלות הנפש להודות בחוסר טאקט של פרסום ביום השואה.
אתר פר"ח- המקום לשאול ולבדוק על העבודה הכי פופלרית בקמפוס.[color=blue]
צ'ינצ'ילות מכורות לקיליליש
[size=4]harry: she's like that girl in high school you always wanted but never got
perry:yeah, i have that
harry: yeah?
perry:yeah. bobby mills.
harry:mmm. well i have five dollars that say you can still get him
perry:really?i have ten that say "pass the pepper" and two quarters that sins some enchanted evening harmoniously
harry:what?
perry: talking money
harry:talking monkey?
perry:yeah. talking monkey. came from the future. ugly son of a bitch. only said "ficus"
0
פורסם 09/05/2005 - 03:32
אורח - Guest
חוסר טעם מוחלט להעלות בדיחות שואה ביום השואה.
מה שתגיד לא ישכנע אותי, ויש לי חוש הומור.
סתם כך לגבי בדיחות שואה - קל מאוד למי שלא היה שם לצחוק. מעניין אם מי שכן היה שם גם צוחק.
0

-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
שוב. כן יש ניצולים שצוחקים. תקרא ספר של סוניה פילסר.
חוץ מזה האם אתה לא מספר בדיחות על צונאמי וכדומה?
[size=4]harry: she's like that girl in high school you always wanted but never got
perry:really?i have ten that say "pass the pepper" and two quarters that sins some enchanted evening harmoniously
perry:yeah. talking monkey. came from the future. ugly son of a bitch. only said "ficus"
0
פורסם 09/05/2005 - 21:51
איה

- המניבה
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
אנדי, זה הכל עניין של רגישויות:
בוא נגיד שלא הייתי מספרת בדיחת תאומים ב-11/9 למישהו שאיבד שם קרוב משפחה,
בוא נגיד שאני נזהרת שלא לספר בדיחות סרטן ליד אנשים שאני יודעת שהם רגישים לנושא.
אז נכון שיחסית מותר לנו לספר בדיחות שואה כי אנחנו יהודים, זה בערך כמו ההיגיון שלשחורים מותר לספר בדיחות גזעניות על שחורים, אבל ללבנים אסור.
לי אישית נשבר כבר לשמוע בדיחות שואה, כל בן אדם שאני מספרת לו שאני קשורה אישית ואקדמית לנושא, מרגיש את עצמו מחוייב לספר לי את הארסנל שעומד לרשותו... זה היה מביך בהתחלה, מכעיס בהמשך, ועכשיו זה רק גורם לי לצער עמוק - התמודדות באמצעות בדיחות דוחות, שאין בהן שום טעם אלא להיות בדיחות דוחות, היא לא התמודדות אמיתית בעיני, זו פשוט שפלות.
"אל תשכח שזנב הוא לא רק זנב, ויותר משהזנב קשור לבעליו, בעליו קשור אליו!"
0
פורסם 10/05/2005 - 01:45
coolthing

- ג'ורג'
-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
אני דווקא לא מסכים איתך .
אולי זה באמת היה חוסר טאקט לעלות את זה דווקא ביום השואה עצמו ,
אבל התמודדות באמצעות הומור היא גם סוג של התמודדות , זה לא הדחקה של העניין ,
או הפגנת חוסר רצינות , או ידע , או זלזול ..
התמודדות כזאת יכולה להיות מאוד יעילה , ובהחלט עדיפה על חוסר התמודדות , או ידע , או כל השאר ...
הרבה משברים שאנשים עוברים ולא נוח להם לדבר על זה , אחת הדרכים להיפתח היא באמצעות הומור ..
בכל מקרה אולי זה באמת חוסר טאקט לספר בדיחות שואה לאנשים שיש להם קירבה אישית חזקה יותר לנושא , או שיותר רגישים / קשורים וכוליי ..
אבל לספר ככה בפורום ממש לא .. ואני לא בא בזלזול , אבל הבחור רשם מראש זהירות בדיחות שואה ,
אז מי שרגיש לנושא , לא היה צריך להיכנס מלכתחילה . ..
מחפש שותפים לטיול מעולה לתאילנד : לינקי -> לינקי
אם אתם בעניין, דברו איתי.
כאן : כאן
או כאן : כאן
0

-
-
קבוצה:
רשומים+
-
-
ציטוט
שפלות? שוב. ניצולים משתמשים בהומור. הם שפלים? ודור שני?
ואם סרבי צוחק על המלחמה שלו זה שפל?
king לא בא לסבתא ניצולה ואמר לה "שמעי בדיחה": הוא פירסם כאן. כמו אותו סרבי שיספר לחבר שלו על. או רוסי שיצחק על ההוצאות להורג של סטלין.
אני בהחלט חושב שהמעיקים שמעיקים עליך עם בדיחות (ואני לגמרי יכול להבין. בתור צמחוני, אלף אלפי הבדלות, מיציתי בדיחות על תאכל חסה) גרמו לך לשנוא כל אחד שאומר משהו דומה. גם אם זה בפורום כמו שcool אמר ומזהיר אנשים שלא יכנסו אם לא מתאים להם.
0
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים
|
|