מצורף הקובץ בו מחולקים המאמרים. לכל אחד יוצא לסכם בין 2-3 מאמרים- ורוב המאמרים הם עד סוף השנה!
מכיוון שלא כולם בודקים מייל- תודיעו למי שאתם מדברים איתו לבדוק!
כמה הערות...
מה שחולק הוא: פרטנית, קבוצתית, מעבדה, התפתחותית, מגדר/בין תרבותית.
חשוב חשוב חשוב!!!! נא לסכם את כל המאמרים על המחשב כדי שנוכל להעביר לכולם. אם אין לכם מחשב- תכתבו על דף ותעבירו למחשב באחת מעבדות המחשבים- יהיה מאד קשה להעביר את הסיכומים לכולם כשמדובר בסיכום בכתב יד.
אנחנו רוצים לסיים כמה שיותר עם המאמרים- בבקשה לנסות לסכם ולשלוח לי את הסיכומים בשבועיים הקרובים- עד ה....10.12. אם ממש קשה- תשלחו מאוחר יותר- אבל כמו שכולכם יודעים- עדיף לסיים עם זה כמה שיותר מהר כשאין לחץ....
פסיכופתולוגיה- כרגע אני לא מחלקת כי יש קצת מחלוקת לגבי מה שצריך לקרוא. ברגע שנדע מה בדיוק צריך לקרוא ומתי. כל אלו שיש להם רק 2 מאמרים לסכם או אלו שביקשו לסכם רק בעברית- תהיו מוכנים לקבל קצת פסיכופתולוגיה.
מכיוון שיצא יחסית קצת מאמרים לכל אחד לסכם- אני רוצה לנסות לחלק גם את אלכוהול וסמים וזכויות הילד- מי שמעוניין לעזור- תשלחו לי באיזה קורס אתם נמצאים ואני אחלק.
לגבי קבוצתית ומעבדה: כרגע אנחנו עוד עובדים על מציאת כל המאמרים בשני הקורסים האלו ובקרוב יהיה. לי ולמירה יש את רוב המאמרים במעבדה, ומירה עובדת על קבוצתית. בינתיים- תתקשרו אלי ואני אתן לכם לצלם את המאמרים שאתם צריכים בשביל לסכם במעבדה, ותחפשו את המאמר שלכם של קבוצתית בספריה כדי שנוכל לסיים עם זה. נקווה שבקרוב נוכל לשים כבר את כל המאמרים בחנות הצילום.
מי שקיבל לסכם בהתפתחותית- לסכם על פי העמודים שכתובים בסילבוס לסמסטר א!
מדובר בסיכומים לכללללללללל השנה!! (חוץ ממגדר בגלל כל הבלבול עם הסילבוס של ג'ולי....)
רעות פוליתי ונעמה שגב- חילקתי מאמר אחד בפרטנית לשניים מכיוון שאלו שלושה פרקים במאמר אחד- נעמה עושה את פרק 2 ו-4, רעות עושה את פרק 5- רק שימו לב כדי שלא תסכמו את כל המאמר...
עידו ומיטל .א.- מאמר במעבדה חולק לשניים- תתחלקו ביניכם לגבי מי עושה אילו עמודים (מדובר במאמר שהוא יותר ממאה עמודים...)
אם אתם לא מוצאים את שמכם ברשימה, ואתם מעוניינים לעזור במלאכת הסיכומים- שלחו לי מייל ואני אוריד קצת מהנטל ממישהו אחר
חילקתי את כל המאמרים. אם מישהו שם לב שפספתי משהו- תודיעו לי ואני אחלק את המאמר החסר למישהו.
בנוסף, ישנם סיכומים שלא חולקו כי כבר יש לנו סיכומים (תודה לבת אל, ופאא ותמר .ג.!!):
1) כל סמסטר ב בהתפתחותית (משנה ג- ותודה לבת אל ששמרה כל אי מייל שנשלח בשנה שעברה...)
2) מעבדה- רוזנפלד, י. מ. (1993). שותפות – קווים לפיתוח פרקטיקה עם ולמען אוכלוסיות מובסות. חברה ורווחה, יג', 225-236 (משנה שעברה של מירה- יסודות)
3) פרטנית- Raines, J. C. (1996). Self-disclosure in clinical social work. Clinical Social Work Journal, 24 (4): 357-375(תרגום- לא סיכום)
4) פרטנית-Raines, J. C. (1990). Empathy in clinical social work. Clinical Social Work Journal, 18 (1): 57-72. (תרגום-לא סיכום)
5) קבוצתית- וויטקר, ד. (1964). מודל הקונפליקט המוקדי, בתוך רוזנוסר,נ., לירון, נ. (1997). הנחיית קבוצות : מקראה, החברה לחינוך קהילתי ע"ש חיים צפורי, החברה למתנס"ים, ירושלים, 115-141.
6) קבוצתית- Shulman, L . (1992). Endings and Transitions with Groups, In The Skills of Helping: Individual, Families and Groups, Third Edition, pp. 573 – 593.
קבצים מצורפים
-
______________.doc (134.5K)
מספר הורדות: 1072

התחברות
הירשם
עזרה
פתח נושא חדש
הוספת תגובה

ציטוט מרובה